Acasa Portabile Orange lanseaza tableta Tahiti

Orange lanseaza tableta Tahiti

by Dragos Schiopu

Operatorul de telefonie mobila Orange lanseaza astazi, 3 februarie 2012, tableta Orange Tahiti, ce poate fi achizitionata la preturi ce incep cu 49 Euro impreuna cu abonamentul Colibri 35 pe o perioada de 2 ani (14 luni).

Abonamentul Orange Colibri 35 ofera acces nelimitat la internet, optiunile gratuite „Happy Night” si „Cost Control” si download la viteze mai mari pentru primii 15 GB de trafic din abonament.

Tableta Orange Tahiti are un ecran tactil de 7 inch cu o rezolutie de 1280×800 pixeli si prin sistemul sau de operare Android 3.2 Honeycomb ofera acces la toate aplicatiile din Android Market, astfel poti fi la cutent atat cu ultimele stiri din presa, dar si cu cele mai noi jocuri si aplicatii oferite pentru Android, dar si accesul non stop la retelele de socializare Facebook, Twitter, Hi5 etc.

Greutatea tabletei este de 390 grame si are o camera foto de 5 megapixeli utilizabila pentru a face fotografii cat si pentru capturi video, are o memorie interna de 8 GB si permite marirea acesteia oferind un slot de card compatibil cu cele de tipul microSD, tableta Orange Tahiti mai dispune si de conectivitate 3G, HSPA+, Bluetooth 2.1, iesire video HDMI, Wi-Fi si o baterie ce are o autonomie de pana la 6 ore.

Pe langa toate acestea tableta are un procesor Dual-Core de 1.2 GHz ce ajuta la functionarea in parametri optimi a tutur functiilor disponibile, ecranul LCD este ideal si pentru jocuri sau vizionarea de filme, precum si pentru citirea cartilor electronice sau folosirea sistemului GPS pentru o orintare mai buna pe sosele.

s-ar putea sa-ti placa