Acasa Telefoane LG Optimus Sol E730

LG Optimus Sol E730

by Dragos Schiopu

LG prezinta seria Optimus prin Sol (E730) ce se diferentiaza fata de alte produse de pe piata prin display-ul Ultra AMOLED de 3.8 inch ce utilizeaza o rata de refflexie facand ca atunci cand soarele iti bate direct in ecranul telefonului sa nu ai probleme in ati citi mesajele sau emailurile.

Gadgetul are o baterie cu o autonomie foarte buna datorita sistemului special de management al energiei, asa ca ecranul lui LG Optimus Sol E730 chiar daca lumineaza foarte puternic, asta nu face ca bateria sa sa reziste.

Terminalul LG are la baza un sistem de operare Android Gingerbread 2.3.4, grosimea sa este de 9.8 milimetri, procesor Scorpion de 1 GHz pe un chipset Qualcomm MSMS8255 Snapdragon si Adreno 205 GPU ce se gasesc pe aproape toate smartphone-urile din 2011, 512 MB RAM, suport Flash 10.1, o camera foto de 5 megapixeli dar fara LED cu auto-focus si auto-shuttering si o camera secundara VGA, Radio FM, DLNA, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, in pachet gasiti un card microSD de 2 GB ce puteti sa-i faceti update fara probleme si multe alte optiuni care-l transforma intr-un smartphone veritabil.

Calitatile pentru care LG Optimus Sol merita achizitionat sunt: ecranul Ultra AMOLED, dimensiunea si greutatea sa, pretul destul de bun, DNLA, performanta relativ buna, cele doua camere foto/video.

Lucrurile care sunt in maxim dezavantaj pentru smartphoneul LG Optimus Sol sunt: calitatea slaba a fotografiilor realizate cu camera foto ce are 5 megapixeli dar ii are degeaba, plasticul carcasei care da senzatie de ieftin si prost.

LG Optimus Sol E730 este pe piata din a doua jumatate a lunii septembrie a anului 2011 si il poti vedea la cel mai bun pret de pe piata aici.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.