Acasa Telefoane Motorola Fire XT311 un telefon destinat antreprenorilor juniori

Motorola Fire XT311 un telefon destinat antreprenorilor juniori

by Dragos Schiopu

Motorola Fire XT311 este un telefon destul de inteligent ce poate fi utilizat intens atat pentru uzul zilnic efectuand apeluri si scriind SMS-uri dar si pentru navigare pe internet, social media, browsing si email.
Gadgetul Motorola ruleaza prin sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread si are un display TFT de 2.8 inch, rezolutie de 240×320 pixeli, tastatura completa QWERTY, camera foto de 3 megapixeli.

Motorola Fire are conectivitate HSDPA disponibila la 7,3 Mbps, EDGE clasa 12, Bluetooth 2.1, Wi-Fi, port micro-USB, poate fi folosit si ca modem WLAN, memorie interna de 150 MB la care se poate adauga pana la 32GB prin card microSD.

Bateria telefonului are o autonomie de 7 ore in regim de vorbire intenbsa si 520 ore in stand-by. Acest terminal este disponibil in Romania de la inceputul lunii octombrie 2011 si are un pret de lansare destul de convenabil.

Acum ca am specificat toate aceste detalii, putem reveni la partea ce trebuie sa fie cunoscuta la Motorola Fire, trecand cu vederea per total pare un telefon interesant si mai ales din prisma sistemului de operare, combinatia de tastatura Qwerty si touchscreen este destul de potrivita, dar nu pentru resursele lui Motorola Fire.

Camera foto este mediocra, cu greu reusesti sa o folosesti in asa fel incat sa reusesti o poza de colectie.
Motorola Fire XT311 este foarte lent, are multe chestii interesante si caracteristici demne de invidiat, problema este ca le are degeaba.
Se blocheaza foarte des si spre deosebire de LG Optimus One are mai multa memorie ROM si RAM, rezulutia ecranului este foarte mica, iar social media cu care se lauda ei ca poate fi accesata, nu poate fi savurata mai deloc.

Vezi cel mai bun pret pentru Motorola Fire XT311!

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.