Acasa Diverse Aplicatia „Catalog de Farmacii” pentru Android

Aplicatia „Catalog de Farmacii” pentru Android

by Dragos Schiopu

MogooLab lanseaza o super aplicatie pentru sistemul de operare Android si anume un catalog de farmacii din Romania. Cu doar cateva clickuri ai la dispozitie harta cu farmaciile din jurul locatiei in care te afli, dar si datele de contact ale acestora.
Pentru a transmite si celorlalti utilizatori ai aplicatiei opinia ta despre o anumita locatie poti folosi sistemul de rating. Acum poti adauga chiar tu farmacii noi din orasul tau sau poti modifica datele farmaciilor existente din catalog.

Vezi si tu ce ofera aplicatia „Catalog de Farmacii” pentru Android de la MogooLab.

Aplicatia pune la dispozitia utilizatorului lista cu cele mai importante orase din Romania. Poti cauta sau selecta localitatea dorita pentru a filtra farmaciile preferate, sau cele deschise non stop sau chiar si cele care dau medicamente pe retete in aproape toate localitatile din Romania precum Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Brasov si multe altele.

Poti accesa lista de farmacii chiar si in lipsa unei conexiuni internet. Ai la dispozitie numerele de telefon, dar si adresa sau codul postal al farmaciilor. Atata timp cat nu ai conexiune la internet dar ai aplicatia de Android „Catalogul de Farmacii” instalata pe smartphone-ul tau, poti sa verifici informatiile existente. Ce-i drept urlimele update-uri nu ti se vor afisa, adr cu siguranta cand ajungi in cel mai apropiat loc cu conectivitate Wi-Fi disponibila poti sa vezi ultimile modificari efectuate in Catalogul de Farmacii.

Cu ajutorul Google Maps poti vizualiza locatiile cele mai apropiate de zona in care te afli. Atunci cand esti conectat la internet, fie prin operatorul tau de telefonie mobila sau o retea Wi-Fi, poti vedea pe harta unde sunt cele mai apropiate farmacii din zona in care te afli, ba chiar daca dispui de GPS poti fi condus de catre harta la farmacia dorita sau in zona in care doresti. Nimic nu poate fi mai simplu de atat!

Periodic se actualizeaza datele despre farmacii pentru ca tu sa ai cele mai noi informatii. De fiecaredata cand se va face un update poti fi instiintat, astfel incat sa gasesti in Catalogul de Farmacii cel mai apropiat punct sanitar sau sa afli cand se schimba numarul de telefon al unei farmacii apropiate sau al careia ii esti client fidel. Nu trebuie decat sa accesezi aplicatia cand ai nevoie si vei fi la curent cu toate datele disponibile.

Cu un singur click poti contacta telefonic farmacia dorita. Nu este greu, fie ca ai tastatura sau ecran cu touchscreen, este suficient un singur click sau o simpla atingere in dreptul numarului de telefon si astfel vei contacta farmacia dorita sau cea mai apropiata de tine. Poti alege unul din mai multe numere de telefon sau daca stii ca numarul de telefon s-a schimbat poti face aceasta mentiune printr-un singur click.

Voteaza farmaciile preferate. Astfel utilizatorii aplicatiei vor sti ce locatii au produsele cele mai cautate sau serviciile cele mai bune. Poti da un calificativ farmaciilor carora le-ai trecut pragul, atat din punctul de vedere al produselor cat si din punctul de vedere al preturilor sau serviciilor oferite, astfel ceilalti utilizatori vor sti de ce farmacii sa se fereasca sau sa le evite in anumite momente. Aceasta posibilitatea te poate ajuta mai mult decat iti inchipui.

Catalogul de Farmacii este aplicatia Android care te ajuta atunci cand ai nevoie urgenta de un medicament sau un sfat medical. Te poate ajuta si atunci cand esti intr-un oras prin care esti in trecere si nu-l cunosti, afland imediat toate detaliile de care ai nevoie.

Simpla si utila, aplicatia te ajuta sa gasesti cele mai apropiate farmacii din jurul locatiei in care te afli sau sa vizualizezi farmaciile din Romania.

Descarca aplicatia „mogoopharmacy” creata de catre MogooLab de pe situl lor oficial.

s-ar putea sa-ti placa