Acasa Telefoane Cozi in fata magazinelor AT&T pentru lansarea noului Nokia Lumia 900

Cozi in fata magazinelor AT&T pentru lansarea noului Nokia Lumia 900

by Dragos Schiopu

Nokia incepe sa-si revina din criza prin care a trecut, odata cu parteneriatul facut cu Microsoft pentru a pune ca sistem de operare, Windows Mobile Phone, pe terminalele producatorului finlandez, acestia au inceput sa lanseze smartphone-uri de calitate.

Zilele acestea s-a intamplat un eveniment intalnit des pe la lansarile de produse din partea celor de la Apple. Din 2012, Nokia a intrat puternic pe piata din Statele Unite ale Americii si din acest motiv, americanii au stat la cozi imense in fata magazinelor operatorului AT&T pentru a isi achizitiona noul Nokia Lumia 900.

Aceasta isterie dupa gadgeturi devine interesanta, dupa Apple, acum vine randul celor de la Nokia sa faca fata cererilor din partea clientilor.

Pentru lansarea in America a deviceului Lumia 900, Nokia a organizat un concert cu Nicki Minaj in celebrul Time Square, astfel atentia americanilor a fost atrasa asupra acestui smartphone.

Nokia Lumia 900 este cel mai performant telefon al producatorului finlandez, pretul lui in Europa este de aproximativ 480 de Euro si se gaseste in trei game de culori: alb, cyan si negru.

La nivel hardware, terminalul are un procesor single core de 1.4 GHz si 512 MB de RAM, memorie interna de 16 GB. Ecranul tactil este AMOLED de 4.3 inch cu rezolutie de 480×800 pixeli, camera foto este de 8 Megapixeli si are lentile Carl Zeiss cu autofocus si blitz dual- LED, iar camera secundara, pozitionata frontal are 1.3 Megapixeli. Cel mai important detaliu privind dotarile acestui telefon este faptul ca are parte de tehnologia LTE, adica mai pe intelesul fiecaruia, 4G. Astfel semnalul, viteza la internet creste considerabil in tarile in care aceasta tehnologie este dezvoltata, citeste aici mai multe despre tehnologia 4G (LTE).

Nokia se afla in preajma lansarilor acum, s-a prezentat la salonul international de la Barcelona cu foarte multe noutati, iar acum urmeaza sa facem cunostinta cu produsele lor. Acum cateva zile si in Romania au fost lansate modelele Lumia 800 si Lumia 710.

Pretul pentru Nokia Lumia 900 in SUA la operatorul AT&T este de 99,99 Dolari la abonament pe doi ani, iar la liber, adiac fara abonament, pretul este de 449,99 Dolari.

s-ar putea sa-ti placa