Acasa Telefoane Smartphone-ul ideal: BlackBerry 9900 Bold Touch

Smartphone-ul ideal: BlackBerry 9900 Bold Touch

by Dragos Schiopu

BlackBerry Bold Touch 9900 este cel mai subtire smartphone din oferta celor de la RIM, masoara doar 10,5 milimetri grosime si are la baza un procesor de 1,2 GHz la care ajuta si memoria RAM de 768 MB.
Avem de-a face cu un telefon quad-band GSM si tri-band HSPA+ care suporta o conexiune de transfer de date de pana la 14.4 MBps.
De aceasta data avem toate cele patru butoane tactile, nu doar unul precum aveam la BlackBerry Bold 9700, combinatia dintre Qwerty si Touch fiind una aproape ideala, atat pentru actualii fani cat si pentru posibilii clienti RIM.

BlackBerry 9900 Bold Touch, combinatia aproape perfecta..Canadienii nu s-au axat pana acum pe un telefon multimedia, dar BlackBerry 9900 Bold Touch aduce un pic a combinatie dintre Business si Multimedia si din acest motiv RIM a pozitionat o camera foto de 5 Megapixeli cu blitz si stabilizator de imagine.
Deviceul RIM dispune de un modul Wi-Fi dual-band compatibil cu retele in doua tipuri de banda, prima de 2.4 GHz si cealalta de 5 GHz.
La toate acestea se mai adauga si noul BlackBerry OS7, care vine cu multe noutati precum un web browser mult mai imbunatatit ca la OS6, suport pentru HTML5, posibilitatea de a separa datele personale cu cele ce tin de job si multe altele, OS7 este compatibil, din nefericire, doar pentru noile telefoane de la BlackBerry.

BlackBerry 9900 Bold Touch, combinatia aproape perfecta..

BlackBerry 9900 Bold Touch, combinatia aproape perfecta..

Avem la noul BlackBerry 9900 Bold Touch o baterie Li-Ion 1230 mAh ce in 3G tine pana la 307 ore, din pacate nu si in Romania unde sti prea bine ca retelele noastre ofera un semnal ce reduce performantele bateriilor smartphone-urilor noastre la jumatate.
Una din problemele mari este si pretul de achizitie a noului BlackBerry 9900 Bold Touch la eMAG.ro pretul fiind de 2,599 RON, un pic cam piperat, avand in vedere totusi ca noul iPhone 4s tot la eMAG costa 2,999 RON. Aici isi va spune cuvantul clientul si necesitatile lui, eu unul nu as da banii astia desi imi place la nebunie si mi-l doresc.

La operatorul GSM Orange Romania, BlackBerry 9900 Bold Touch, pretul incepe de la 299 Euro si poate duce pana la 600 Euro, in functie de abonamentul ales.

Vezi cel mai bun pret pentru BlackBerry 9900 Bold Touch.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.