Acasa Computere Download Windows 8 Beta

Download Windows 8 Beta

by Dragos Schiopu

Windows 8 Consumer Preview este varianta Beta oficiala lansata gratuit pentru toti utilizatorii care vor sa testeze noua generatie a celui mai popular sistem de operare pentru calculatoare.

Poti descarca gratuit versiunea Beta oficala pentru Windows 8, unul din cele mai asteptate programe ale momentului. Acest sistem de operare este destinat atat pentru desktop computers, laptopuri cat si pentru tablete, imbunatatind functionabilitatea tuturor sistemelor.

Windows 8 Consumer Preview este versiunea aproape finalizata a sistemului de operare Windows 8, dar totusi se pregatesc surprize nebanuite pentru versiunea finala, aceasta versiune Beta poate fi copiata gratuit.

Intra pe situl Microsoft si copiaza-ti Windows 8 Consumer Preview ISO http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso dupa care inscriptioneaza-l pe un DVD dupa care poti incepe instalarea.

Dar inainte de instalarea lui Windows 8 Beta ai grija ca sistemul tau sa fie compatibil cu cerintele minime cerute de catre Microsoft:

– Un procesor la 1 GHz, atat pentru versiunea de Windows 8 pe 32 biti, cat si cea pe 64 biti;
– 1 GB memorie RAM pentru versiunea pe 32 biti a sistemului de operare si 2 GB RAM pentru cea de 64 biti.
– Hard-Disk sau SSD cu capacitatea de minim 16 GB, sau 20 GB daca preferam versiunea pe 64 biti a sistemului de operare.
– Placa Video compatibila cu API-ul DirectX 9 si specificatiile WDDM 1.0.

Daca sistemul calculatorului sau a laptopului tau are o configuratie de cel putin ceea ce cere Windows 8 in randurile de mai sus inseamna ca poti incepe instalarea fara a avea griji.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.