Acasa Diverse Se pregateste un iWatch?

Se pregateste un iWatch?

by Dragos Schiopu

iWatch? Ce este un iWatch? Probabil ati auzit de zvonurile aparute in ultima perioada cum ca Apple va lansa un nou dispozitiv inteligent numit iWatch – un ceas „smart” care va avea o gramada de functii, si care, probabil va avea legatura cu iPhone-ul.

Lansarea iWatch este zvonita de cateva luni de zile ca fiind pregatita pentru a doua parte a acestui an, de obicei Apple lansand in acea perioada (septembire-noiembrie) majoritatea dispozitivelor importante. Un document intern al Apple ne dezvaluie cu o mult mai mare precizie perioada in care smartwatch-ul ar urma sa ajunga pe piata.

iwatch-concept-ios-7

Acesta este documentul care a ajuns in atentia presei internationale:

„Apple is rumored to unveil its wearable device iWatch in the third quarter and will target 65 million units in shipments for 2014, according to a Chinese-language Economic Daily News (EDN) report. The iWatch will be manufactured by Quanta Computer, while Taiwan-based chip design house Richtek has also entered the supply chain. The device’s touch panel will be supplied by TPK, the paper noted.”

Quanta Computer ar urma sa asambleze dispozitivul, Richtek ar putea furniza chip-ul iWatch, iar cei de la TPK ar urma sa produca panourile tactile utilizate in smartwatch. 65 de milioane de unitati ale ceasului ar putea ajunge pe piata in Q3 2014.

Pe Youtube au aparut deja diferite concepte care mai de care inovative si foarte „classy”, insa, probabil, compania din California nu va tine cont deloc de aceste idei  stralucite.

In vide-ul de mai jos puteti observa conceptul care mi se pare cel mai intersant, si care sper ca va deveni, daca nu de curand, macar in viitor realitate:

https://www.youtube.com/watch?v=MrRlyCrbSR0

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Gigel 22-04-2014 - 19:11

foarte tare

Comentariile sunt inchise.