Acasa Telefoane 10 lucruri despre cel mai asteptat smartphone al momentului: iPhone 6

10 lucruri despre cel mai asteptat smartphone al momentului: iPhone 6

by Dragos Schiopu

Lansarea celui mai asteptat smartphone al momentului si, de ce nu, al anului, este anuntata de toate publicatiile online si nu numai pentru data de 9 septembrie. Zvonuri sau informatii concrete, acestea sunt cele mai interesante lucruri despre iPhone 6.

 

iphone 6

1. Compania Foxconn este cea care se ocupa de producerea iPhone 6. Peste 10.000 de roboti vor asambla noile iPhone Fiecare dintre ei va pregati 30.000 de telefoane. Costul unui robot este intre 20.000 si 25.000 de dolari.

2. Telefonul va fi lansat in doua variante dpdv dimensiuni: 4,7″ si 5,5″. In ceea ce privesc culorile vor fi disponibile auriu, argintiu si gri spatial.

3. Logo-ul de pe carcasa va fi folosit pentru notificari. Acesta se va aprinde atunci cand apare o noua notificare, astfel utilizatorul va fi anuntat chiar si cand telefonul se afla cu fata in jos.

4. Pentru o mai buna rezistenta, Apple va dota o parte din telefoane iPhone 6 cu ecran de safir. Motivul pentru care nu toate modelele vor detine acest tip de ecran este stocul indisponibil al ecranelor de safir (fabricile chineze pot produce aproximativ 10 milioane de ecran de safir pe an, iar vanzarile de iPhone 6 ar urma sa depaseasca aceasta cifra). In plus, terminalele dotate cu ecran safir vor avea un pret de achizitie mai ridicat.

5. Versiunea cu ecran de 4,7″ a lui iPhone 6 va avea o baterie de 1800 sau 1900mAh, in timp ce iPhone 6 de 5,5″ va primi o baterie de 2500mAh, scrie gsmarena. Prin aceste cifre Apple isi va respecta promisiunea de a crea un smartphone cu o autonomie mare a bateriei.

6. Vor exista doua caracteristici pe care nu le-ai mai intalnit pana acum la telefoanele companiei Apple. Cel mai probabil memoria interna va fi de 128GB. De asemenea, iPhone-ul 6 cel mare va avea stabilizare optica a imaginii. Acest feature s-ar parea ca va lipsi de la modelul mai mic.

7. iPhone 6 iti va permite sa controlezi aparatura din locuinta. Viitorul telefon va avea NFC si softuri care ii permit
sa interactioneze cu sistemele de securitate, cu luminile din casa si cu aparatele electrocasnice.
Informatia vine de la Financial Times, citata de yoda.ro.

iPhone 6 va putea controla mai multe produse de la diversi producatori. Ele vor avea eticheta „Made for iPhone”.

8. Butonul de Power va fi mutat in lateral pentru a fi mai usor de folosit cu o singura mana.

9. iPhone 6 nu va avea o camera foto cu mai multi megapixeli comparativ cu modelul iPhone 5S, au declarat surse apropiate companiei Apple. Totusi, asta nu inseamna neaparat ca smartphone-ul va avea o camera foto mai slaba. Cei de la Apple se vor concentra pe imbunatatirea lentilelor si a calitatii imaginii.

10. Telefonul este dotat cu un sistem de incarcare wireless: cel putin asa s-a constat cu ocazia furtului unui telefon iPhone 6 dintr-o fabrica Foxconn, saptamana trecuta.

Sursa : yoda.ro / gsmarena.com / scinews.ro
Sursa foto: gsmarena.com

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.