Acasa Telefoane Google Play Error 941

Google Play Error 941

by Dragos Schiopu

Google Play este cel mai mare magazin de aplicatii online insa poate sa enerveze uneori utilizatorul prin update-urile pe care Google le face. Uneori sunt simple update-uri de securitate, alteori vorbim de un upgrade al versiunii si aici apar in general probleme. Una dintre aceste probleme este si eroarea 941 care a aparut si pe dispozitivul meu si am zis sa scriu si un articol pe aceasta tema ca poate si voi aveti aceasta eraore.

Eroarea tinde sa apara pe terminalele cu Android 4.4.2 KitKat. Din pacate, LG este una dintre cele mai proaste firme la capitolul update si nu pot spera ca terminalul meu va primi update la Android 4.4.3, deci va trebui sa rezolv singur problemele care vor aparea. Android 4.4.2 are mici bug-uri, dar se pot rezolva.

Google Play error 941 este generata de update-urile facute de Google la Magazinul Play. Eroarea poate fi remediata in cativa pasi simpli.

Pasi de urmat pentru a remedia eroarea:

  1. intram in setarile telefonului
  2. avem categoria aplicatii
  3. intram in aplicatii si selectam subcategoria „toate”
  4. intram in „servicii Google Play” si apasam pe clear cache si „sterge toate datele”
  5. intram in „Magazin Google Play” si proced la fel ca la punctul 4

Daca aceasta metoda nu functioneaza, mai exista o posibilitate de remediere a problemei. Intram din nou in „Magazin Google Play” din setari/aplicatii/toate si dezinstalam update-urile aplicatiei Google Play (apasam pe „dezinstalare actualizari”).

Problema la telefonul meu a disparut dupa ce am dezinstalat actualizarile pentru Google Play.

Galerie foto:

 

s-ar putea sa-ti placa