Acasa Jocuri Zvonuri legate de cerintele de sistem pentru GTA V pe PC

Zvonuri legate de cerintele de sistem pentru GTA V pe PC

by Dragos Schiopu

Boxart-GTAV-PCGTA V pe PC este probabil unul dintre cele mai asteptate jocuri ale acestui an, sau cel putin cel mai asteptat joc al inceputului de an. Totusi gamerii nu au rabdare pana la sfarsitul acestei luni, moment in care ar trebui sa apara jocul pentru PC, si tot mai multi dintre ei se intreaba daca vor putea rula acest joc pe PC-ul lor.

Toate aceste intrebari nu au fost ignorate si astfel de putin timp au inceput sa apara tot felul de zvonuri si speculatii in legatura cu cerintele de sistem pentru GTA V pe PC. Inainte de a le oferi si noi trebuie sa spunem numaidecat ca acestea nu sunt nimic altceva decat zvonuri deoarece RockStar inca nu le-a confirmat dar nici nu le-a infirmat.

Trebuie insa si sa acordam putina atentie acestor zvonuri deoarece acestea pot fi foarte aproape de adevar, mai ales pentru ca GTA V pentru console a aparut deja de mult timp. Astfel si aceste zvonuri ar trebui luate in serios.

Ei bine daca vrei sa joci GTA V pe PC atunci ar trebui sa ai cel putin Windows Vista, 7 sau 8. In ceea ce priveste memoriile, calculatorul are nevoie de 3 GB RAM pentru a rula jocul precum si 20 GB spatiu liber pentru instalarea jocului. Procesorul ar trebui sa fie un Intel Core 2 Duo 2.4 GHz sau un altul asemanator. De asemenea placa video ar trebui sa fie dedicata si sa dispuna de o memorie de 512 MB. Totodata placa audio trebuie sa fie compatibila cu DirectX 9. Acestea sunt insa cerintele minime pentru GTA V pe PC.

Daca vrei ca GTA V sa-ti mearga cat mai bine atunci ar trebui sa dispui de un procesor Intel Core 2 Quad 3.66GHz sau ceva echivalent, 4 GB memorie RAM, o placa video NVIDIA GTX 580 sau una echivalenta de la ATI, 30 GB memorie libera pe HDD, sistem compatibil cu DirectX 11 precum si un sistem de operare Windows 7 sau o versiune mai noua.

Asadar, tu crezi ca iti va merge GTA V pe PC ?

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

adi 26-02-2015 - 21:47

Da :))

Comentariile sunt inchise.