Acasa Tehnologie Yanswer!

Yanswer!

by Dragos Schiopu

Vă prezint astăzi o aplicație 100% prahoveană: Yanswer!. Yanswer! este o aplicație pentru smartphone-urile Nokia cu sistem de operare Symbian^3 ce oferă o modalitate mai simplă de accesare a serviciului Yahoo! Answers și mai eficientă, minimizând cantitatea de informații transmisă. Yahoo! Answers este pentru mulți o sursă inepuizabilă de fun, la orice oră din zi sau din noapte.

Prezentarea aplicației

În imaginea de mai jos este prezentat ecranul principal al aplicației. În partea de sus, în stânga, regăsim butonul care permite navigarea la ecranul de început al aplicației (imaginea 1) și un buton care deschide ecranul de setări al aplicației (imaginea 2), iar în partea dreaptă butonul de închidere al aplicației. Central, avem o casetă de căutare, iar sub aceasta un buton pentru accesarea celor mai noi întrebări și o listă derulantă cu categoriile de întrebări.

Ecranul principal Yanswer!

Imaginea 1: ecranul principal Yanswer!

Ecranul de setări Yanswer!

Imaginea 2: ecranul de setări Yanswer!

Din ecranul de setări (imaginea 2) se poate seta numărul de rezultate afișate pe o pagină și modul de afișare al întrebărilor: după dată,  după relevanță.

În imaginea 3 sunt prezentate rezultate căutării după termenul „hacker”. Pentru fiecare rezultat găsit, aplicația afișează în dreptul acestuia avatarul utilizatorului care a postat întrebarea, data postării, numărul de răspunsuri primite și titlul întrebării.

Rezultate căutare

Imaginea 3: rezultate căutare

În imaginea 4 este prezentată pagina de afișare a unei întrebări și a răspunsurilor primite. În partea de sus este afișată întrebarea și data publicării, iar sub aceasta răspunsurile, în ordine cronologică.

Afișarea unei întrebări și a răspunsurilor

Imaginea 4: afișarea unei întrebări și a răspunsurilor

O descriere mai detaliată găsiți și pe site-ul producătorului, http://trivinel.ro/yanswer.

Aplicația Yanswer! poate fi descărcată gratuit din Ovi Store. Aplicația este disponibilă numai în engleză.

s-ar putea sa-ti placa