Acasa Tehnologie Yammer cumpara OneDrum

Yammer cumpara OneDrum

by Dragos Schiopu

Yammerisi extinde afacerea de file-sharing cat si serviciile de colaborare in sectorul business prin achizitionarea lui OneDrum. Acest startup este localizat in Anglia si aduce cu ea unelte capabile sa conecteze o firma din punct de vedere social, aceasta a fost dezvoltata ca fiind un sistem peer-to-peer pentru desktop, capabil sa conecteze Google Docs de suita Microsoft Office, astfel utilizatorii pot colabora, edita fisiere impreuna si a le imparti intre ei in timp real.

Yammer va fi capabil sa isi propulseze destul de tare afacerea in urma achizitiei, detinand astfel propria unealta de editare in timp real cat si colaborare. Iar pe langa toate astea se bucura de sincronizare, posibilitatea de sharing cu utilizatori multipli cat si, cea mai importanta, vine sub forma de aplicatie pentru desktop. Totusi, documentele prelucrate prin Yammer pot fi vizualizare si editate simultan si de pe terminale mobile.

Yammer nu vrea ca securizarea datelor sa lase de dorit, de aceea pachetele vor fi criptate utilizant tehnologiii SSL/TLS pe 256 biti cat si 256 biti AES.

Momentan nu s-a semnat nici un contract intre cei doi, insa indata ce afacere este incheiata, angajatii OneDrum sunt asteptati sa vina la Yammer. Cel putin asta a afirma directorul executie Jasper Westaway.

Nici o suma nu a fost dezvaluita de catre cele doua parti.

s-ar putea sa-ti placa