Acasa Tehnologie Yahoo imbunatateste serviciul de mail

Yahoo imbunatateste serviciul de mail

by Dragos Schiopu

Noua versiune a serviciului de Yahoo Mail a fost lansata, iar cei 284 de milioane de useri sunt invitati sa isi faca upgrade-ul.

In luna octombrie a anului trecut, compania a lansat pe piata o versiune de teste a noului serviciu. Acum Yahoo isi incurajeaza utilizatorii sa petreaca mai mult timp asupra noilor feature=uri care au fost introduse.

Serviciul a fost reproiectat si astfel au fost integrate cateva functionalitati sociale, precum Facebook si Twitter. Ca sa intelegeti mai bine, userii mailului vor putea primi notificari si update-uri de pe profilele de pe retelele sociale specificate in tab-ul Updates. De asemenea pot posta mesaje si comentarii direct din e-mail.

O alta imbunatatire ce a fost adusa este aceea ca utilizatorii pot sa chat-uiasca cu oricine face parte din contactele sale de pe Facebook, Windows Live si Yahoo Messenger direct de pe mail.

De asemenea aspectul a fost si el schimbat. Au fost introduse 50 de teme diferite care permit personalizare inbox-ului dupa placul fiecaruia.

Noua versiune de Yahoo Mail prezinta suport pentru aplicatii cu ajutorul carora utilizatorii isi pot organiza mai bine si mai usor mesajele din inbox. All My Purchases este una din aceste aplicatii si permite oamenilor sa urmareasca mai usor comenzile online. In plus vor fi introduse curand si aplicatii pentru accesul la eBay si PayPal.

Esti abonat la un newsletter care nu iti convine? Acum poti sa renunti la acest abonament cu aplicatia Unsubscriber, o acplicatie conceputa special pentru a facilita acest lucru. Este rezolvata si problema marimii fisierelor care vrei sa le atasezi la un mail prin aplicatia YouSendIt care iti permite sa atasezi si fisiere mai mai de 25 de MB.

Yahoo imbunatateste si freaure-urile de cautare. Rezultatele pot fi filtrate dupa expeditor, fisierele atasate, data sau locatia folder-ului. Pe langa toate aceste imbunatatiri se alfa si marirea vitezei, o tehnologie spam noua cu rolul de a reduce spam-ul si de a preveni fishing-ul.

Toate aceste imbunatatiri pot fi facute foarte rapid printr-un update ce va fi pus la dispozitie de Yahoo saptamana viitoare.

 

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Petre Danutz 29-05-2011 - 15:29

parca am mai vazut stirea asta…….dar oricum e bn sa vezi un update la mail de la yahoo……a cam pierdut teren in fata lui google mail…….goagle e peste tot :))

Comentariile sunt inchise.