Acasa Telefoane Xperia E1, telefon cu un sunet impecabil de la Sony

Xperia E1, telefon cu un sunet impecabil de la Sony

by Dragos Schiopu

xperia-e1-white_article-main-imageSony a lansat astazi un telefon care se pare ca are un sunet cat se poate de impecabil. Acest telefon inteligent ruleaza sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean, nu se stie inca daca va avea ocazia sa primeasca un update pentru mult doritul 4.4.

“Xperia E1 este un dispozitiv centrat pe muzica, ce combina cele mai bune tehnologii Sony cu un design premium si un sistem performant”, a declarat Calum MacDougall, director Xperia Marketing, Sony Mobile Communications.

Dispozitivul inteligent are ceva de la predecesorii acestuia, mostenind in primul rand calitatea sunetului, oferind utilizatorilor ocazia sa care dupa ei un obiect care poate sa acopere sunetul scos de la o motocicleta. Trecand peste difuzorul de 100Db acest telefon nu aduce foarte multe noutati pe piata. Are un ecran de 4 inch care este la o rezolutie maxima de 800 x 480 pixeli, un procesor dual-core Qualcomm ruland la frecventa de 1,2 GHz, 4 GB memorie interna si doar 512 memoria RAM. Bateria este de 1700 mAh care poate tine pana la peste 9 ore in conditii de folosire „extreme”.

Are o camera de 3 megapixel care se spune ca va face niste fotografii foarte reusite, chiar daca nu exista termen de comparatie cu modelele de top. Pe langa, cu acest smartphone vom putea sa filmam HD (1280×720 – 720p HD).

Telefonul va fi disponibil in doua modele, unul dintre acestea fiind cel cu Dual SIM. Oficialii Sony ne linistesc spunand ca nu vor exista probleme din acest punct de vedere deoarece au incorporat ultimele tipuri de tehnologii dual SIM.

Nu se stie care va fi cu adevarat suma de vanzare al acestui telefon, dar se pare ca nu va costa mai mult de 250 de dolari. Telefonul va fi disponibil in 3 culori: negru, alb si mov.

s-ar putea sa-ti placa