Acasa Telefoane Xiaomi Mi5 va avea 5.1 mm grosime

Xiaomi Mi5 va avea 5.1 mm grosime

by Dragos Schiopu

Xiaomi Mi5 va fi un flagship subtire cu un design placut si specificatii de top. Cu doar 5,1 mm grosime, noul flagship va avea totusi un hardware de top. Oare exagereaza Xiaomi cu un astfel de device?

Coque-Xiaomi-Mi5-001

Xiaomi si-a castigat un nume, nu doar in China, produsele sale regasindu-se si in oferta celor de la Emag. Cu telefoane care depasesc performanta multor alte terminale si asta pentru ca au un hardware bun si un sistem de operare bine optimizat, Xiaomi a ajuns numarul trei la nivel mondial in vanzarea telefoanelor.

Desi noul flagship de la Xiaomi va avea doar 5,1 mm grosime, acesta va fi un smartphone extrem de performant. Procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 805 sau Snapdragon 810. Pentru moment nu se stie exact modelul procesorului, dar eu pot sa va sugerez ca va fi un Snapdragon 810. Trebuie sa va reamintesc ca avem parte de un flagship, un telefon care va reprezenta Xiaomi pentru 2015 deci procesorul va fi unul de top. De ce ar trebuie sa vedem un Snapdragon 805, mult mai slab decat 810. Avem un procesor pe 32 de biti si unul pe 64 de biti. Raspunsul este simplu, Snapdragon 810 ar putea aparea pe Xiaomi Mi5.

Cred ca Xiaomi va implementa Snapdragon 810 si din pricina display-ului QHD cu rezolutia de 1440 x 2560. Adreno 430 este o solutie excelenta pentru ecranele QHD. Camera principala ar putea avea 20MP sau 16MP.

Din pacate, Xiaomi Mi5 va fi un terminal excelent, dar grosimea de 5,1 mm va sugera o baterie mica si o autonomie slaba.

s-ar putea sa-ti placa