Acasa Jocuri Xbox One mai ieftin in Marea Britanie

Xbox One mai ieftin in Marea Britanie

by Dragos Schiopu

xboneeaDaca multi se intrebau inca de la inceput cine este castigatorul dintre Xbox One si PlayStation 4, este  momentul sa afle ca PlayStation4 are un oarecare avantaj in fata concurentei, deoarece are un pret  mai accesibil ca Xbox One, care datorita acestui fapt va fi disponibil la un pret mai mic in Marea Britanie.

Inca de la inceput Xbox One a avut un pret mai mare decat PlayStation 4, iar acest lucru a dus la un numar mai mare de achizitii a PS4 in intreaga lume, decat a consolei Xbox One. Acum dupa ce au sesizat si cei de la Microsoft mai bine acest lucru au considerat ca a venit timpul schimbarii. In Marea Britanie Xbox One este disponibili la pretul de 429 lire, echivalentul a 713 dolari, un pret destul de mare, daca avem in vedere ca pretul PS 4 este de 359 lire( 580 dolari), iar 133 dolari nu sunt deloc de neglijat.

Cei de la Microsoft vor scadea astfel pretul consolei Xbox One, la 400 de lire( 665 dolari), un pret mult mai rezonabil si care cu siguranta va mai aduce cativa noi cumparatori. Acest lucru va avea loc in data de 28 februarie.

Microsoft cu siguranta nu se bazeaza doar pe aceasta reducere a pretului pentru a atrage cati mai multi gameri deoarece acestia vor lansa si un pachet special numit Titanfall Xbox One. Pachetul contine codul de descarcare pentru Titanfall si o luna de cont Gold pe Xbox Live, bineinteles la pretul obisnuit al consolei. Editia limitata a consolei va fi disponibila in America din 11 martie, iar in Marea Britanie doar din 14 martie.

Acum ramane de vazut daca vanzarile Xbox One vor cunoaste o crestere semnificativa odata cu aceasta reducere de pret, insa este pacat ca faimoasa consola nu se bucura de accelasi succes precum PlayStation 4, toate astea datorita pretului mai mare la care este disponibila aceasta.

s-ar putea sa-ti placa