Acasa Jocuri World of Warcraft Mists of Pandaria pentru PC

World of Warcraft Mists of Pandaria pentru PC

by Dragos Schiopu

Esti fan WoW? ­čÖé Acum poti precomanda urmatorul expansion pack din serie: Mists of Pandaria. Fii printre primii! Disponibil incepand cu 25 Septembrie 2012 la doar 179,00 LEI. Fii printre primii care il joaca si il au in colectie. Este disponibil la precomanda in doua variante. (vezi cel mai bun pret pentru World of Warcraft Mists of Pandaria)

World of Warcraft: Mists of Pandaria este al 4-lea expansion pack anuntat de Activision-Blizard pentru MMOG-ul WOW, titlul urmand sa introduca o noua rasa jucabila, Panderen, si o noua clasa, Monk. De asemenea, Mists of Pandaria va include noi zone, precum Jade Forest si Wandering Isle.

Mists of Pandaria spulbera misterul ce acoperea un continent pierdut, care este redescoperit in urm evenimentelor din World of Warcraft: Cataclysm. Este vorba despre pandaren, o rasa intalnita in WarCraft III, care devine acum jucabila. Level cap a crescut acum la 90, iar Blizzard anunta noi quest-uri, dungeons, scenarii, moduri challenge, etc. sistemul pet va fi revizuit si va include si batalii. Noi scenarii PVE vor fi introduse si harta de 41 de talente va inlocuita cu una in trepte la fiecare 15 level-uri.

Noua rasa jucabila, Pandaren
Pet Battle System: in acest nou mini-joc tactic, provocati pet-urile altor jucatori si vedeti cine este regele sau regina campului de batalie.

-Noua clasa de personaje jucabila, Monk: stapaniti secretele artelor martiale pandaren si va alegeti rolul in lupta: healer sau tank.

-Level cap 90: invatati noi vraji si noi tehnici, descoperiti zone necunoscute si challenge-uri de continut inedit.

-Noile zone: explorati luxurianta Padure de Jad, periculosul pisc Kun-Lai, si alte regiuni exotice ale Pandariei concepute pentru personaje de nivel mare.

-Scenariile: va aliati cu prietenii pentru a atinge un scop comun, de exemplu, apararea in fata unei invazii de monstri.

-Challenge Modes: castigati recompense de prestigiu in acest nou mod dungeon in care va fi incercata determinarea si capacitatea de coordonare.

-Talent Calculator: personalizati-va personajul ca sa-l adaptati stilului vostru de joc prin sistemul de talents revazut si imbunatatit.

(vezi cel mai bun pret pentru World of Warcraft Mists of Pandaria)

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.