Acasa Telefoane WonderWoof, aplicatia pentru caini

WonderWoof, aplicatia pentru caini

by Dragos Schiopu

wwwwfdDaca la sfarsitul anului 2013 se aducea in discutie No More Woof, un proiect destul de interesant si ambitios, acum se pare ca pentru toti cei care detin un caine a aparut o aplicatie noua in magazinul Apple si anume WonderWoof.

Multi dintre cei care au auzit de aceasta aplicatie, nu prea o iau in serios fiindca li se pare ceva mai degraba amuzant decat folositor. Aplicatia pentru iOS functioneaza impreuna cu un dispozitiv special, care are forma unui papion, legat la gatul cainelui, astfel incat posesorul cainelui sa poata comunica cu patrupedul sau, precum si sa ii alcatuiasca acestuia un program, astfel incat sa fie cat mai activ.

Ceea ce este util la aceasta aplicatie, il constituie in special faptul ca posesorul unui caine poate sa stie mereu pozitita acestuia, un lucru bun, avand in vedere faptul ca atunci cand un caine se pierde, gasirea lui este un lucru foarte dificil, iar cei care vor dori sa achizitioneze dispozitivul special nu vor mai avea probleme de acest fel. Cu ajutorul aplicatiei se poate alcatui un profil al patrupedului, unde vor fi trecute anumite obiective care trebuie realizate, detalii legate de starea de sanatate a cainelui, vizitele medicale, orele petrecute in compania stapanului, mancarea si multe altele, astfel incat sa fie realizat un profil cat mai detaliat al patrupedului. Aplicatia poate fi folosita si fara dispozitivul special.

Pe baza acestei aplicatii au existat si cateva comentarii destul de amuzante, astfel incat unele persoane afirmau ca WonderWoof va fi pana la urma o aplicatie de socializare pentru caini si ca va avea un succes enorm, iar toti cei care au aceasta aplicatie vor renunta la retelele clasice de socializare.

Momentan, este disponibila doar aplicatia pentru dispozitivele iOS, iar aparatul special va fi disponibil in vara aceasta, la un pret care nu este cunoscut inca.

s-ar putea sa-ti placa