Acasa Diverse WhatsApp Plus este o aplicatie falsa

WhatsApp Plus este o aplicatie falsa

by Dragos Schiopu

WhatsApp Plus este o aplicatie falsa si m-am gandit sa va previn daca cineva vrea sa o instaleze. Aplicatia a aparut pe internet ca un upgrade pentru WhatsApp, dar aceasta aplicatie nu este sigura si nu este realizata de WhatsApp Inc., deci nu are nici o legatura nu populara aplicatie de mesagerie.

WhatsApp Plus

Telefoanele cu sistem de operare inteligent vin cu un hardware puternic ce permite noi functii. Un utilizator care nu este la curent cu cele mai noi stiri din domeniul IT poate sa isi faca mai mult rau cu un astfel de terminal decat bine. In Google Play sunt o multitudine de aplicatii verificate intr-o oarecare masura de Google. In momentul in care instalam aplicatii descarcate din alte surse, acestea pot cauza uneori probleme.

De curand, pe internet a aparut o aplicatie numita WhatsApp Plus care se prezinta ca o imbunatatire pentru clasicul WhatsApp. Aceasta promite o securitate mai mare si multe posibilitati de personalizare. Cei de la BGR au decompilat aplicatia „WhatsApp Plus APK” care circula pe internet si au descoperit ca „aplicatia trimite informatii catre surse ilegale”. Astfel, aceasta aplicatie ar putea fi un soft rau intentionat.

Eu va recomand sa aveti grija cand descarcati aplicatii din alte parti decat Google Play. WhatsApp Plus este un exemplu ca sunt aplicatii care pot face mai mult rau decat bine. Aceasta aplicatie promite o securitate mai mare, dar sa nu uitam ca WhatsApp Inc. are un parteneriat cu cei de la Open Whisper Systems pentru a cripta mesajele trimise.

Cand doriti sa instalati o aplicatie care promite prea mult, ar trebui sa va ganditi inainte daca nu este ceva suspect. In al doilea rand, upgrade-urile sunt anuntate oficial de dezvoltatori si nu apar intamplator pe niste site-uri. Cel mai bine ar fi sa aveti programe antivirus sau programe care scaneaza drepturile cerute de alte aplicatii precum AppBrain and Detector sau Clueful de la Bitdefender.

s-ar putea sa-ti placa