Acasa Telefoane WeTransfer: partajeaza fisiere gratuit, pana la 10 GB, pe Android

WeTransfer: partajeaza fisiere gratuit, pana la 10 GB, pe Android

by Dragos Schiopu

WeTransfer este un serviciu de file sharing ce ofera limite generoase pentru marimea fisierelor trimise, iar mai nou, este disponibil in mod gratuit pe Android. Aplicatia pe care o poti regasi in Google Play Store ofera nu numai posibilitatea de a trimite fisiere prin intermediul sau, ci este integrata la nivel de sistem de operare in toate celelalte aplicatii care au acces la meniul „Share”.

wetransfer

Cel mai mare avantaj al aplicatiei WeTransfer pentru Android este faptul ca poti trimite pachete de pana la 10 GB fara sa fie nevoie sa te inregistrezi sau sa platesti vreo taxa. Nu trebuie decat sa atasezi fisierele, sa oferi adresa ta de mail si adresa celui care va primi link-ul de download. Faptul ca acest serviciu este acum disponibil pe mobil inseamna ca transferul fotografiilor sau al fisierelor video poate fi facut fara un al treilea dispozitiv implicat: calculatorul.

Recomandarea ar fi sa utilizezi transferul prin aceasta aplicatie atunci cand ai o conexiune WiFi cu viteza mare de upload. WeTransfer functioneaza la fel de bine si prin conexiunea de date a operatorilor, insa nu este indicat avand in vedere costurile suplimentare ce pot aparea.

Aplicatia WeTransfer este disponibila pentru descarcare gratuit in Google Play Store (trebuie sa ai un telefon cu Android versiune minim 4.0.3). Singurul cost pentru aplicatie poate aparea doar daca ai nevoie sa transferi fisiere mai mari de 10 GB (varianta desktop este limitata doar la 2 GB), atunci costul este de 10 euro/luna.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Ioan Mihai 28-08-2014 - 13:58

Un serviciu excelent celor care fac poze cu telefonul si vor sa le trimita rapid. Facebookul ar fi prima alegere :))

Comentariile sunt inchise.