Acasa Diverse Pregatiti de sezonul reducerilor?!

Pregatiti de sezonul reducerilor?!

by Dragos Schiopu
reducere

Cand esti hotarat sa achizitionezi ceva, un aparat, obiect realizezi o scurta cercetare a preturilor pentru produsul pe care il vrei, dar si o cercetare asupra magazinelor ce au spre vanzare produsul pe care tu ti-l doresti. Insa, daca nu este mare graba, pentru achizitionarea acelui produs, o buna parte dintre voi veti fi tentati sa asteptati reducerile de sezon. Vor fi persoane ce vor accentua faptul ca „sezonul reducerilor” a ajuns la noi pe meleaguri, ca fiind reducerile din fiecare zi.

Iar in mintea unora apare intrebarea – oare nu cumva suntem pacaliti? Ei bine, cei care de-a lungul timpului au ajuns sa fie „vanatori de oferte”, ei stiu cel mai bine ce inseamna sezonul reducerilor. Insa marea majoritate a oamenilor sunt atrasi de reducerile de „Black Friday”, pentru care se pregatesc din timp.

Aici, bineinteles, putem afirma faptul ca nici marile magazine, nu lasa pe ultima suta de metri ofertele pentru un astfel de sezon de reduceri. Iar aici sunt incluse si magazinele online ce isi dubleaza comenzile cu fiecare zi care trece. Un astfel de exemplu cu preturi promotionale, oferte si reduceri veti gasi si la adresa: http://blackfriday.onlines.ro/imprimante.php, reduceri la produse de tipul imprimante.

Iar acest exemplu il puteti considera un pont, mai ales in cazul acelora ce isi doresc sa  isi achizitioneze o imprimanta performanta la un pret redus si accesibil pentru buzunarul fiecaruia. Bineinteles ca ofertele pentru diferite produse sufera modificari pe parcursul perioadei de dinaintea reducerilor sau, chiar, in zilele cu reducerile anuntate.

Cred ca deja stiti cu totii, ca la mare cautare vor fi produsele electrocasnice, cu tot ce includ acestea, dar si produse ce tin de tehnologia moderna si mai mult decat atat, ce tin de trend (telefoane de top, laptop-uri de top, ceasuri smart, tablete si multe altele). Nu trebuie sa uitam nici de faptul ca, si, aparatele de fotografiat profesionale sau accesoriile acestora beneficiaza si au parte de reducerile aferente.

Insa stiti si voi cum este in preajma unor astfel de zile, cum este Black Friday-ul, ce anunta reduceri spectaculoase. Si sa nu uitam nici de marile brand-uri ce isi mai lanseaza cate un magazin prin nu stiu ce oras, si in oricare dintre aceste doua situatii, starea generala a oamenilor este aceeasi. Nu se pot abtine atunci cand vad si aud o oarecare reducere a unor produse. Si totusi sunt foarte curioasa sa aflu ce ne aduc nou marile magazine, in materie de reduceri, oferte si promotii.

s-ar putea sa-ti placa