Acasa Evenimente Webstock Awards 2016 se apropie cu pasi repezi

Webstock Awards 2016 se apropie cu pasi repezi

by Dragos Schiopu

Proiecte inovative si inedite, schimb de experienta, toate le gasiti la Webstock, unde comunitatea locala din online isi da intalnire la aceasta mare conferinta social media care se organizeaza in Romania. Este un eveniment care nu se poate sa treaca neobservat, fiind de o asa anvergura si de o asa importanta, mai ales ca sunt atat de multi pasionati de tehnologie si de tot ceea ce social media cuprinde.

Organizat prin parteneriatul dintre Evensys si Vodafone, conferinta #webstockro 2016 aduce pentru al 9-a an consecutiv, toata comunitatea din mediul online in mediul offline, unde va participa la intalniri interactive despre noile tendinte in social media, comunicare si promovare, bune practici, aducand in planul principal ultimele tehnologii, dar si aplicatii din domeniu. Gala Webstock se desfasoara pe 30 septembrie, cand castigatorii la cate una din cele 11 categorii vor fi nominalizati. Pana atunci, termenul limita pana la care poti nominaliza gratuit un proiect la una din cele 11 categorii este 1 septembrie.

awards

Nu uitati ca Webstock Awards se desfasoara la JW Marriott Bucharest Hotel, iar pentru alte detalii, puteti accesa pagina de Facebook sau pagina web a Webstock 2016 (click aici). Ne vedem acolo!

s-ar putea sa-ti placa