Acasa Diverse Ultima reduta a barbatilor a cazut

Ultima reduta a barbatilor a cazut

by Dragos Schiopu

AT890_16-U3P-global-001

Ce spun barbatii cand femeile de langa ei se plang cat de mult sufera pentru a avea picioarele frumoase trecand prin proceduri complicate si dureroase de epilare? Spun ca si ei, barbatii sufera ingrozitor de fiecare data and trebuie sa se rada. Iar rasul barbii se face zilnic, nu o data la o saptamana sau chiar mai mult, nu-i asa?

Ei bine, astfel de replici nu prea mai pot fi rostite, cel putin nu in fata femeilor ce au aflat ca exista aparatele de ras moderne cum este AquaTouch de la Philips.

AT890_16-UPL-global-001

Cum te mai poti plange in fata doamnei tale cand ea stie precis ca un ras cu un astfel de aparat este la fel de simplu ca si curatatul unei portocale? Cu sisteme precum Super Lift & Cut sau DualPrecision, se taie usor si fara a irita pielea atat firele scurte care apar dupa doar o zi cat si firele ceva mai lungi ale unei barbi ce a inceput sa prinda contur. Si, indiferent de forma fetei, aparatul aluneca usor pe curbele acesteia fara a lasa nicio taietura, dar facandu-si constiincios treaba. Chiar si intretinerea unui astfel de aparat este simpla, putand fi usor de spalat de firele de par si usor de manevrat fiind un aparat fara fir, ce functioneaza cu o baterie ce se incarca in doar 3 minute si tine pentru o barbierire. Chiar si domnii care prefera barba, ce se pare ca mai nou este la moda, gasesc intr-un astfel de aparat solutia perfecta pentru a-si mentine un aspect ingrijit.

AT890_16-RTP-global-001Acum, daca barbieritul nu mai este o replica la sugestiile femeii privind suferinta in a atinge frumusetea perfecta – nu ca femeile nu ar putea apela la metodele ultramoderne de epilat definitiv, dar asta este alta poveste – nici mersul la frizer nu prea mai este o scuza de a pleca de acasa deoarece aparatele de tuns de la Philips sunt un alt aliat al femei de a-l tine pe el cat mai putin plecat cu diverse motive mai mult sau mai putin inventate. Usor de manevrat si reglat, cu lame de titan sau otel inoxidabil, cu zeci de setari de lungime si chiar modele Do-It-Yourself, aparatele de tuns moderne de la Philips sunt un adevarat salon de frizura intr-un mic device de cateva sute de grame.

Cu barba sau fara barba, cu plete sau cu zero par pe cap, barbatii gasesc in ziua de astazi aparate performante care, pe de o parte, ii ajuta, dat fiind ca orice operatiune de ras sau de tuns este mai simpla si fara riscuri, pe de alta parte insa, ii lasa descoperiti in fata femeilor ce gasesc mereu argumente ca sufera pentru a se face frumoase pentru ei. Evident, de mule ori, sunt doar mici trucuri pentru a stabili cu exactitate cine cui trebuie sa pregateasca niste cadouri supriza, mai ales ca primavara este pe aproape.

s-ar putea sa-ti placa