Acasa Tehnologie Wake up!

Wake up!

by Dragos Schiopu

În Australia, magazinele Apple au fost asaltate de oameni îmbrăcați în negru ce strigau „Wake up”. Deși toată lumea era convinsă că Samsung este în spatele acestei campanii agresive, oficialii RIM Australia au declarat că această campanie a fost organizată de RIM pentru a atrage atenția asupra sa. Săptămâna viitoare se pregătește lansarea noului smartphone RIM cu sistem de operare BB10 ce se pare că va fi capabil să ruleze toate aplicațiile de pe PlayBook și multe altele, inclusiv aplicații realizate în Qt.

Zvonurile apărute până acum despre noile smartphone-uri de la RIM spun despre acestea că sunt într-adevăr ceva deosebit și RIM va reveni în forță pe piața smartphone-urilor. Se pare că sistemul de operare BB10 va fi bazat pe gesturi, în mod asemănător sistemului de operare MeeGo de la Nokia. Așa cum și MeeGo are un succes enorm, dacă BB10 va merge pe aceiași rețetă, sigur va avea succesul dorit.

Zilele acestea cei de la RIM organizează o conferință dedicată dezvoltatorilor, în cadrul căreia vor prezenta noul sistem de operare și vor oferi gratuit dezvoltatorilor noul smartphone pentru crearea de aplicații.

Mai jos un clip ce prezintă campania Wake up.

[signoff1]

s-ar putea sa-ti placa