Acasa Telefoane Vodafone si-a extins portofoliul de smartphone-uri

Vodafone si-a extins portofoliul de smartphone-uri

by Dragos Schiopu

Intr-un articol anterior am vorbit despre telefonul Premium Smart Platinum 7, sub tutela marelui Vodafone. Azi am sa va vorbesc despre terminalul lansat recent, pe data de 23 iunie 2016, care face parte din gama de smartphone-uri a operatorului de telefonie mobila Vodafone.

Pentru ca il succede pe fratele lui si anume smartphone-ul Smart Ultra 6, terminalul care poarta numele de Smart Ultra 7 a fost foarte apreciat de catre expertii in domeniu si a fost si premiat, adaugand in palmaresul Vodafone alte premii castigate pe langa cele cu care se mandreste pana acum. Portofoliul Vodafone are de ieri si acest nou model despre care am mentionat, caruia i se mai adauga si modele ca Smart Mini 7 si Smart First 7. Cu alte cuvinte, marca sa proprie s-a mai imbogatit pana in prezent cu alte terminale performante.

Smart Ultra 7 este tipul de terminal premium care ofera utilizatorilor o noua experienta si o performanta pe masura, astfel ca Vodafone se bucura de reputatia pe care o castiga in timp datorita portofoliului pe care-l dezvolta si care include terminalele de pana acum. Dupa cum am mai spus, este succesorul lu Smart Ultra 6 si se bucura de premiile castigate si de aprecierea expertilor. Si chiar daca este performant si poate va asteptati sa fie achizitionat la un cost ridicat, aflati ca acesta va putea fi cumparat la un pret accesibil.

Cele mai importante caracteristici ale acestui terminal sunt procesorul Octa Core, memorie interna de 16 GB care poate fi extinsa pana la 32 GB, memorie RAM de 2 GB si sistem de operare Android 6.0 Marshmallow. Ecranul este confectionat din sticla Dragontrail si are dimensiunea de 5,5 inch, fiind un ecran full HD. Smartphone-ul dispune de camera frontala si camera principala, cea frontala fiind de 5 MP, iar cea principala de 13 MP si cu focalizare automata „Phase Detection”. Ambele camere sunt dotate cu flash. Pretul de pornire al terminalului, dar asta daca va fi achizitionat impreuna cu abonamentul Red 25, va fi de 14 euro.

smart ultra 7 vodafone

Am mai mentionat ceva mai devreme de alte doua terminale sub brandul Vodafone si anume noile modele Smart Mini 7 si Smart First 7. Primul dispune de un procesor Quad Core si un display de 4″, deci este un telefon mic. Memoria RAM este de 512 MB si spatiul de stocare de 4 GB, care se poate extinde cu ajutorul unui card SD, pana la 32 GB. Smart First 7 are un ecran HD mai mic, de 3,5 inch, procesor Quad Core, 512 GB RAM si memorie de stocare de 4 GB care poate ajunge pana la 64 GB, daca se va folosi un card SD. Ambele, impreuna cu abonamentul Smart 11 sunt la valoarea de 0 euro.

Va recomand, la final, si o oferta buna de pret pentru terminalul Smart Ultra 6, care poate fi achizitionat din magazinul eMAG la pretul de 849,00 LEI. (click pe pret).

s-ar putea sa-ti placa