Acasa Tehnologie Vodafone Romania a semnat un acord pentru a achizitiona Evotracking, companie ce detine marca EVOGPS

Vodafone Romania a semnat un acord pentru a achizitiona Evotracking, companie ce detine marca EVOGPS

by Dragos Schiopu

Vodafone Romania a semnat un acord pentru achizitionarea companiei romanesti, Evotracking, companie ce detine si marca EVOGPS. Compania Evotracking a fost infiintata in anul 2009 si este specializata in implementarea solutiilor din domeniul IoT, fiind pe piata locala unul dintre cei mai importanti jucatori ai serviciilor destinate administrarii flotelor auto.

In portofoliul acestei companii sunt peste 40 de produse dedicate managementului flotelor, si care prin urmare permit urmarirea si monitorizarea  in timp real al autovehiculelor, controlul privind consumul de combustibil, analiza comportamentului soferului, dar si alte solutii telematice ce sunt adaptate pentru orice tip de companie din orice industrie, indiferent de dimensiunea pe care o au acestea.

Iar in prezent Vodafone Romania ofera solutii de management al flotelor auto pentru companii de toate dimensiunile, indiferent de domeniul de activitate. Ba mai mult decat atat solutiile sunt utilizate pentru localizare, dar si pentru monitorizare cu ajutorul GPS-ului a autovehiculelor. Iar aici amintim de cel putin doua solutii:

  • Vodafone Fleet Management – solutie utilizata pentru flote auto de orice marime;
  • si Vodafone Auto Manager – fiind recent lansata si este dedicata companiilor cu flote de maximum zece autovehicule, fiind prima solutie de tipul plug-and-play pe piata romaneasca;

Inca din 2003, Vodafone Romania ofera solutii IoT pentru companii din diverse industrii, printre care amintim de: auto, logistica, retail si utilitati. Portofoliul de servicii IoT raspunde pentru o gama larga de nevoi, de la cele legate de administrarea flotelor auto, la telemetrie, adica gestionarea la distanta a tuturor automatelor de distributie, servicii de securitate, dar si de supraveghere a cladirilor rezidentiale sau de birouri.

Vodafone are peste 63,9 milioane de SIM-uri de servicii IoT, iar acoperirea 4G in roaming pentru serviciile IoT este cea mai extinsa din lume, deoarece include 109 tari. Clasamentele  realizate de analistii independentii si specializati in aceste servicii au dovedit ca Vodafone este lider in domeniul IoT, deoarece optiunea solutiilor pe care le ofera in domeniul IoT este unica si utilizeza toate tipurile de tehnologii – fixa, mobila, dar si cloud.

s-ar putea sa-ti placa