Acasa Telefoane Vodafone cea mai rapida retea pentru al treilea an consecutiv

Vodafone cea mai rapida retea pentru al treilea an consecutiv

by Dragos Schiopu

Daca inca nu v-ati obisnuit inca, trebuie sa stiti ca reteaua Vodafone a fost desemnata al treilea an la rand cea mai rapida retea mobila din Romania, conform testelor efectuate cu ajutorul celor de la P3. Cum deja prababil v-ati obisnuit sa va tinem la curent cu toate aceste certificari, puteti gasi si certificarea de anul trecut, chiar aici si nu numai.

Iar, pentru ca, anul trecut am vorbit foarte mult despre punctajul realizat de reteaua Vodafone vom pastra traditia si va vom spune ca de aceasta data, Vodafone a reusit sa faca un punctaj total de 826 din 1000 de puncte. Principalele regiuni unde s-au efectuat testele au fost urmatoarele: Timisoara, Drobeta-Turnu-Severin, Craiova, Pitesti, Bucuresti, Constanta, Tulcea, Braila, Vaslui, Iasi, Botosani, Gura Humorului, Cluj-Napoca, Aiud, Brasov. Asa cum bine stiti orasele, traseele si metodologia de testare au fost selectate independent de catre  P3 Communications, iar mai jos veti gasi harta cu orasele si traseele selectate, de catre acestia:

Ceea ce trebuie sa mentionam este faptul ca operatorii de retea nu au stiut nimic, nici despre traseu si nici despre orasele prin care s-au realizat aceste teste. Ceea ce este foarte clar de inteles este faptul ca reteaua Vodafone a primit cea de-a treia certificare „Best in Test” consecutiv, iar acest lucru nu poate decat sa-i bucure pe clientii acestui operator, deoarece asteptarile lor au luat sfarsit si se pot bucura de cele mai bune servicii de pe piata romaneasca.

Si cum orice afacere se bazeaza intocmai pe aceste retele de telefonie mobila, si nu numai, cei mai norocosi sunt acei clienti Vodafone, ce isi mentin afacerile prin intermediul acestei retele. Un motiv de bucurie ar fi si pentru utilizatorii simplii ai retelei Vodafone, mai ales pentru tineri, care nu pot trai departe de internet si comunicare. Mai jos am sa las imaginea acelui act ce poate certifica rapiditatea acestei retele, Vodafone.

s-ar putea sa-ti placa