Acasa Tehnologie Vodafone: Ai mai multa putere

Vodafone: Ai mai multa putere

by Dragos Schiopu

 In aceasta seara, Vodafone vine cu un nou spot numit: Caii de la Letea, momentan spotul este disponibil online si diseara va fi difuzat in premiera pe majoritatea canalelor tv.

Spotul continua seria de clipuri „Impreuna suntem mai puternici” si vine cu o noua poveste impresionanta, legata de caii de la Letea.

Vodafone vine astfel in aceasta toamna cu o oferta de 50% mai mult si se adreseaza atat posesorilor de cartele, cat si celor care au un abonament.

Legat de realizarea clipului, am inteles ca vocea apartine Oanei Pellea, regia lui Matt Sundin, iar muzica de pe fundal a fost special compusa pentru acest spot.

Spotul TV al acestei campanii are un puternic mesaj social si reflecta modul in care s-au implicat oamenii, mai ales pe canalele de social media – Facebook, Twitter si bloguri – in cazul salvarii cailor salbatici de la Letea, in perioada mai-iunie 2011. Vocea spotului Vodafone ii apartine Oanei Pellea, una dintre cele mai apreciate si talentate actrite din Romania si, totodata, una dintre cele mai puternice voci la acea vreme in social media.

Va invit sa vizionati reclama, mai jos:

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Petre Danut 01-10-2012 - 16:48

Frumoasa reclama… Da se refeca ca la actualele abonamente primesti 50% mai mult net?
Pacat ca internetul nu este nelimitat, dar si traficul de date ar fi imens si nu ar mai face fata. Poate in viitorul apropiat internetul va fi nelimitat… la ca calculatr xD

Comentariile sunt inchise.