Acasa Diverse VLC este din nou disponibil pe iOS

VLC este din nou disponibil pe iOS

by Dragos Schiopu

Chiar daca pe sistemele desktop si pe laptopuri VLC a reusit sa se impuna foarte usor devenind unul dintre cele mai bune programe de redare a continutului multimedia, pe dispozitivele mobile cei de la VLC nu s-au descurcat prea bine.

VLC a mai fost in App Store de doua ori pana acum insa de fiecare data a iesit repede de pe piata aplicatiilor pentru telefon deoarece au intampinat diferite probleme cu licenta si astfel nu s-au putut bucura toti utilizatorii de aceasta aplicatie.

Totusi la sfarsitul anului 2014 dezvoltatorii acestui program a anuntat faptul ca VLC se va bucura in curand de o versiune pentru iOS ce urmeaza a fi lansata iar acum se pare ca acestia s-au tinut de cuvant. VLC este din nou disponibila in AppStore si poate fi descarcata gratuit de catre orice utilizator ce detine un telefon marca Apple.

Aplicatia poate fi descarcata de aici iar cei care au fost mai iuti de mana si au descarcat-o acum mult timp in urma pot actualiza aplicatia deoarece aceasta vine cu imbunatatiri. Totusi va recomand sa instalati acum aplicatia daca aveti nevoie de ea deoarece daca a disparut deja de doua ori este posibil sa dispara si a treia oara asa ca trebuie sa va grabiti.

vlc

 

s-ar putea sa-ti placa