Acasa Telefoane Nokia 3310 intr-un concept digital cu touchscreen si functii inteligente

Nokia 3310 intr-un concept digital cu touchscreen si functii inteligente

by Dragos Schiopu

Cu siguranta fiecare utilizator Nokia a pus mana macar o singura data in viata pe clasicul Nokia 3310. Nokia a intrecut absolut tot ceea ce era pe piata in acel moment, si-a intrecut propriul numar de vanzari si a reusit sa faca din el cel mai popular telefon din lume. Cu toate ca functiile acestuia nu sunt mult prea atractive in comparatie cu ceea ce gasim in zilele noastre, telefonul reuseste sa ramana in continuare in centrul atentiei. Conform unor surse sigure se pare ca Nokia 3310 s-a vandut intr-o cantitate de 126 de milioane de unitati in intreaga lume. Cu siguranta pentru multi dintre noi telefonul acesta pare a fi unul banal, clasic care nu are alta functie in afara de aceea de mesaj si apel.

Martin Hajek, unu dintre cei mai cunoscuti designeri 3D a reusit sa creeze un concept cu functiile unui smparthone si touchscreen pentru Nokia 3310. Insa nu este singurul si Ericsson T28 care a facut ravagii la momentul aparitiei a primit acelasi tratament.

Imagini de mai jos va prezinta telefonul intr-o forma neobisnuita, cu Windows Phone sau Android.

Trebuie insa sa respectam aceste modele, tehnologia telefoanelor mobile a pornit de jos si s-a ridicat treptat ajungand astazi sa inlocuiasca cu succes un laptop. Facand referire doar la Nokia 3310 si la faptul ca intreaga companie a fost vanduta lui Microsoft se pare ca telefonul acestora nu a fost uitat niciodata. Sunt foarte rezistente, iar la momentul de fata inca mai sunt persoane care mai folosesc un asemenea terminal.

Pentru vremurile de pe atunci un telefon nu trebuia sa aiba mai mult decat simpla sa functie de a contacta o persoana, in zilele noastre oamenii dorindu-si sa vada telefoane tot mai inteligente si cu ecrane cat mai bune. Probabil ca asta ar fi si principalul motiv pentru care multi se plang de bateria telefonului, oamenii fiind obisnuiti cu rezistenta de saptamani intregi a vechilor dispozitive si trecand brusc la cele noi cu un consum mult mai ridicat de energie.

s-ar putea sa-ti placa