Acasa Diverse Vivaldi Browser este disponibil la download in versiune Beta

Vivaldi Browser este disponibil la download in versiune Beta

by Dragos Schiopu

Vivaldi Browser este urmasul navigatorului Opera care nu a mai putut tine pasul cu Google Chrome sau Mozilla Firefox. Vivaldi se doreste a fi un broswer care se poate personaliza in orice mod posibil si sa fie ideal pentru orice tip de utilizator. La acest proiect s-a lucrat de foarte mult timp, insa tocmai acum exista si o versiune beta care ofera o mare parte din functionalitatile programului final. Navigatorul arata destul de bine la capitolul design, pentru ca acest browser s-a dorit sa fie unul cu un aspect vizual mult imbunatatit. Puteti descarca aceasta aplicatie de pe site-ul oficial dand click pe acest link.

Vivaldi Browser

Daca v-ati plictisit de Google Chrome sau de Mozilla Firefox, atunci Vivaldi ar putea fi o optiune foarte buna pentru ca vine cu un design foarte bine realizat care se poate personaliza in funtie de preferintele fiecarui utilizator.

Ce aduce noul browser Vivaldi:

-Interfata ce se poate personaliza usor. Taburile se pot muta in partea de jos sau se pot pastra ca la celelalte navigatoare in partea de sus. De asemenea, bara de marcaje se poate muta oriunde.

-Comenzi rapide prin mouse sau tastatura. O functie foarte utila care poate sa ne scuteasca sa irosim timpul.

-Posibilitatea de a instala extensii suportate de Google Chrome. Unul dintre aspectele de luat in calcul este si suportul pentru extensiile de la Google Chrome, ceea ce il fac un browser foarte bine gandit. Nu ar fi prea indicat sa lansezi un nou navigator cu suport zero la capitolul extensii, pentru ca dezvoltatorii nu s-ar inghesui sa rescrie codul si pentru acest browser sau sa il porteze. Astfel, Vivaldi suporta extensiile celui mai popular navigator.

-Speed Deal. Pentru ca este un proiect ce deriva din Opera Browser, Vivaldi vine si cu Speed Deal, optiune ce era utilizata pe vechiul navigator.

Vivaldi 01

Desi este un browser bine gandit, nu pot sa spun ca voi ramane la el pentru ca m-am obisnuit cu navigatorul meu implicit, dar imi place foarte mult si ideea de a avea un browser ce se poate personaliza dupa bunul plac. Aceasta aplicatie se poate descarca de pe site-ul oficial vivaldi.com sau puteti da direct click aici pentru a porni download-ul.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HQR2Vxz_UVE]

s-ar putea sa-ti placa