Acasa Diverse Mozilla Firefox 42 este cel mai eficient navigator in mod anonim

Mozilla Firefox 42 este cel mai eficient navigator in mod anonim

by Dragos Schiopu

Mozilla Firefox 42 este un browser care doreste sa ofere securitate utilizatorului si sa il faca anonim pe internet. Cel putin, aceasta versiune vine cu o optiune ce se numeste Private Browsing cu functie Tracking Protection ce promite ca ofera cea mai buna navigare pe internet intr-un mod anonim. Update-ul mai include si o caracteristica minora si anume un indicator vizual pentru taburile care au continut audio. De mentionat este ca Mozilla Firefox este un browser ce poate rula pe diverse sisteme de operare printre care Windows, Mac, Linux si Android si se poate descarca de pe site-ul oficial.

firefox

Mozilla Firefox este unul dintre cele mai bune navigatoare din punct de vedere al securitatii online. Ei au facut progrese semnificative de foarte mult timp si au reusit sa implementeze optiuni utile prin care utilizatorii sa se simta in siguranta pe internet. Acum, Fiferox vine cu un nou update care promite o navigare si mai sigura. Este vorba de optiunea Private Browsing care poate fi activata doar daca utilizatorul doreste asta si poate primi si informatii legate de site-ul pe care se afla.

Puteti sa urmariti un scurt video in care Nick Nguyen vorbeste despre acest nou update.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qxrVsN9kkog]

Cand se deschide o fereastra unde functia Private Browser este activata, istoricul de navigare si cookie-urile aferente acelei pagini web se vor sterge imediat dupa ce acel tab se va inchide. O alta problema este teama utilizatorilor de a fi urmariti de companiile de publicitate folosind diferite tehnologii de monitorizare online. Aici internive o alta optiune dezvoltata de Mozilla si anume Tracking Protection care poate bloca bannerele cu reclame sau plugin-uri ale retelelor de socializare care pot colecta date despre utilizatori.

Prin urmare, Mozilla continua sa dezvolte tehnologii utile pentru utilizatori sau sa le imbunatateasca pe cele deja existente. Nu trebuie sa uitati ca Tor Browser este bazat tot pe navigatorul celor de la Mozilla, iar Tor Messenger utilizeaza tot un client Mozilla. Asta si pentru ca este un proiect open source si poate fi imbunatatit fara a fi nevoie de a scrie din nou tot codul. Puteti descarca Mozilla firefox accesand acest link.

s-ar putea sa-ti placa