Acasa Diverse Sony Xperia Z2 a primit Root inainte de lansare

Sony Xperia Z2 a primit Root inainte de lansare

by Dragos Schiopu

Sony Xperia Z2 este un smartphone foarte bun atat la specificatiile hardware dar si la materialele utilizate pentru a fi produs. Cel mai impresionant detaliu la el ramane tot camera de 20,7 MP care este foarte buna si poate filma la rezolutie 2160p cu 30fps. De asemenea telefonul vine direct cu Android 4.4.2, ultima versiune lansata oficial de Google.

Sony-Xperia-Z2

Daca doriti sa achizitionati un Sony Xperia Z2 care este mult peste Samsung Galaxy S5 trebuie sa va informez ca deja a aparut un root pentru acest device. Pe forumul XDA Developers avem toti pasii care trebuiesc urmati pentru a finaliza intreg procesul. Daca doriti sa aflati mai multe dati click aici pentru a afla ce trebuie sa faceti.

Multi utilizatori prefera sa faca root la device-urile lor pentru a avea drepturi depline pe sistemul lor de operare, vorbim de Android. Producatorii aduc cu smartphone-urile lor si programe preinstalate care nu pot fi sterse de pe telefon. Aceste programe ocupa spatiu inutil si uneori si bateria. Astfel, avand root la telefon putem dezinstala orice aplicatie dorim sau putem instala aplicatii care necesita root.

Pe langa aceste avantaje exista si cateva dezavantaje printre care pierderea garantiei sau deterioararea smartphone-ului. Cand facem root trebuie sa avem bateria incarcata la 100%. Daca se respecta toti pasii si se realizeaza un backup inainte de a porni procedura de root nu ar trebui sa ne facem griji ca ne vom strica smartphone-ul.

s-ar putea sa-ti placa