Acasa Telefoane Versiunea coreana de Samsung Galaxy S3 primeste Android 4.4.4

Versiunea coreana de Samsung Galaxy S3 primeste Android 4.4.4

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy S3 primeste Android 4.4.4 KitKat. Mai exact este vorba despre versiunea coreana, dar asta inseamna ca si versiunea europeana ar putea primi un astfel de update. Android 4.4.4 aduce imbunatatiri semnificative.

samsung-logo

Samsung este liderul cand vine vorba de telefoanele mobile. Am vazut Samsung Galaxy S5 si am ramas dezamagit de el, dar un lucru apreciez la Samsung, update-urile pe care le realizeaza. Vorbim despre un telefon din 2012, care nu este vechi si se misca foarte bine ruland ultimele jocuri din Google Play. Momentan pe Galaxy S3 ruleaza oficial Android 4.3, insa Android 4.4.4 aduce un spor de performanta. Vorbim tot de 4.4.2, dar ultima actualizare facuta de Google repara o lista considerabila de erori.

Versiunea coreana vine cu 2GB de RAM, astfel update-ul nu se poate realiza pe Galaxy S3 i9300 ci doar pe i9305. Aici ma refer la versiunile europene. In mod normal, Samsung realizeaza update-ul pentru versiunea coreana apoi pentru restul telefoanelor.

Oficial versiunea i9300 va ramane la Android 4.3 Jelly Bean pentru ca nu are suficient RAM pentru a rula 4.4.4 KitKat. Ramane de vazut cand va aparea update-ul oficial pentru i9305 si in Europa. Nu ar trebui sa mai treaca foarte mult timp.

s-ar putea sa-ti placa