Acasa Tehnologie Vanzari de 10 miliarde de dolari in App Store

Vanzari de 10 miliarde de dolari in App Store

by Dragos Schiopu

app storeApple a anuntat ca luna decembrie a fost una dintre cele mai profitabile luni ale intregului an 2013, in aceasta perioada in App Store facandu-se vanzari in valoare 1 miliard de dolari, o suma uriasa in comparatie cu anii precedenti. In aceasta perioada descarcandu-se aproximativ 3 miliarde de aplicatii.

Anul 2013 a insemnat mult pentru magazinul celor de la Apple, in total facandu-se vanzari de peste 10 miliarde de dolari, „Am dori sa multumim clientilor nostri pentru ca au facut din 2013 cel mai bun an pentru App Store”, declaratia oficiala din partea celor de la Apple. Totodata, Eddy Cue, vicepresedinte Apple si senior de Internet Software si Servicii, a relatat ca gama de aplicatii pentru sezonul de iarna a fost uimitoare, dar mai ales, a povestit cu entuziasm despre cei care vor dezvolta aplicatii pentru sezonul de iarna in acest an.

Dupa lansarea oficiala a iOS 7, dezvoltatorii au fost stimulati in mod pozitiv pentru a crea in continuare un continut ridicat de aplicatii de calitate superioara, primind mai apoi bonificatii din punct de vedere financiar de la utilizatorii multumiti de serviciile lor.

Cei care au acces la App Store se pot bucura mai mult de noile aplicatii, deoarece in majoritatea cazurilor, cele mai noi trenduri apar acolo, urmand ca mai apoi sa fie valabile si pentru magazinele care sunt gazduite de sisteme precum Android, Windows sau BlackBerry OS.

Anul 2014 se anunta a fi unul mult mai bun din punct de vedere al tehnologiei, aparand pe piata multe dispozitive care promit ca ne vor uimii cu adevarat. Daca stam sa ne gandim bine, anul trecut eram foarte curiosi de cum se va dezvolta piata de telefoane inteligente si tablete, acum insa, se pare ca acestea au devenit mainstream si pe la noi, majoritatea dintre noi dorind ceva mai mult de la televizoarele Smart, consolele de jocuri sau pur si simplu, asteptam noi dispozitive revolutionare. Daca doriti sa fiti la subiect cu aceste stiri, aveti aici un link unde puteti sa ramaneti conectat cu noile tendinte de anul acesta.

s-ar putea sa-ti placa