Acasa Diverse V-ati dorit vreodata sa spionati? Aflati cum puteti face acest lucru

V-ati dorit vreodata sa spionati? Aflati cum puteti face acest lucru

by Dragos Schiopu

Sunt convins ca macar o data in viata v-ati dorit sa spionati, sa urmariti, sa aveti niste “spy-camera” sau sa deveniti un spion precum James Bond. Acum aveti ocazia de a face acest lucru!

Despre spionaj, se discuta inca din antichitate, este un mijloc foarte bun pentru a afla informatii pretioase, dar si pentru a afla lucruri de care suntem interesati. Mai intai au fost egiptenii care au folosit spionajul clasic, avand un system bine dezvoltat ,pentru acea perioada, pentru obtinerea informatiilor. Insa odata cu civilizatia, si tehnologia a evoluat foarte mult, astazi ajungandu-se la camere de spionaj si microfoane minuscule, aproape invizibile, dar foarte eficiente.

Ce este un dispozitiv „spy-cam”?

Un Spy-cam este un dispozitiv cu o flexibilitate uluitoare, incorporat intr-un obiect inselator si facut sa semene cu un obiect mic si nefolositor. Mai pe romaneste este o camera micuta cu ajutorul careia poti filma diferite lucruri (spiona), fiind neobservata. Aceasta camera poate fi camuflata intr-un pix banal, intr-un ceas stralucitor, in niste ochelari obisnuiti sau, de ce nu, intr-un nasturas.

4452

Spy-camera a aparut prima oara in anul 2008 si tot atunci a devenit foarte populara deoarece pretul ei a fost si inca este foarte mic, pentru servicile de inalta calitate pe care le ofera.

Obiectele de spionaj de astazi sunt evoluate din punct de vedere tehnologic, si, in ciuda pretului mic, ofera dotari uimitoare cum ar fi: camere video care inregistreaza la rezolutii de pana la 720×480 in format AVI, camere foto care fac poze la rezolutii de pana la 4032х3024 in format JPEG, posibilitatea de a atasa carduri microSD de pana la 32GB pentru filmari lungi si poze multe, dar si microfoane care sunt dotate cu “microfin ultrasensibil” care permite o raza de octiune la distanta de 5 metri si inregistraza toate sunetele mai inalte de 40dB.

RO10001

Personal, eu cred ca aceste obiecte sunt foarte folositoare daca aveti nevoie sa supravegheati pe cineva, sau sa demonstrati un lucru. Deoarece preturile sunt mici spre foarte mici pentru tehnologia avansata ale acestor obiecte,  eu recomand cu incredere folosirea acestor dispozitive.

In acest video puteti observa cat de bine filmeaza o camera ascunsa in ochelari

s-ar putea sa-ti placa