Acasa Diverse Un Note 2 a salvat viata unui politist iar acesta a fost rasplatit cu un S6

Un Note 2 a salvat viata unui politist iar acesta a fost rasplatit cu un S6

by Dragos Schiopu

V-ati gandit vreodata ca un smartphone v-ar putea salva viata? Ei bine se pare ca in alte tari exista si cazuri in care telefonul salveaza viata posesorului. Mai exact este vorba despre un politist din Thailanda care a fost salvat de catre un Samsung Note 2.

Acesta a fost impuscat insa glontul a intampinat o bariera care era de fapt telefonul politistului, un Note 2. Chiar daca glontul a trecut prin telefon, viteza glontului a scazut considerabil astfel incat politistul nu a fost lovit chiar atat de grav precum ar fi fost daca telefonul nu ar fi fost acolo.

Povestea s-a raspandit destul de repede astfel incat a ajuns si la urechile celor de la Samsung care i-au oferit politistului un nou telefon. Mai exact acesta a primit un Samsung Galaxy S6 si i-au fost decontati si banii pe care i-a platit pentru drumul pana la sediul celor de la Samsung.

Astfel putem trage o scurta concluzie: cu cat este telefonul mai mare cu atat sansa ca viata ta sa fie salvata atunci cand cineva trage cu o arma in tine creste. De asemenea si gestul celor de la Samsung este de laudat deoarece acestia nu erau deloc obligati sa ii ofere acestuia un telefon nou, mai ales un model de ultima generatie.

note 2

 

s-ar putea sa-ti placa