Acasa Diverse Un castigator al premiului Nobel este de parere ca omenirea a fost creata de extraterestri

Un castigator al premiului Nobel este de parere ca omenirea a fost creata de extraterestri

by Dragos Schiopu

1

Majoritatea oamenilor stiu ce inseamna un extraterestru, ce tip de personaj este si mai ales unde locuieste. Cand pronuntam cuvantul extraterestru ne gandim imediat la o forma de viata ce inca nu a fost descoperita, sau cel putin nu stim noi ca a fost descoperita. Niciodata nu vom afla ceea ce se ascunde in spatele laboratoarelor de cercetare a oamenilor de stiinta.

Se pare ca un castigator al premiului Nobel a anuntat ca omenirea ar fi fost createa de extraterestri, ca absolut tot ceea ce ne inconjoara le apartine acestora.

Conform fotografiei ilustrate mai sus se pare ca s-a descoperit un obiect ciudat ce le-ar apartine acestora si care ar fi fost trimis de extraterestri ca sa aduca viata pe Tera. Specialistii sunt de parere ca obiectul neidentificat din imaginea de mai sus este de dimensiunea unui fir de par uman cu toate ca acesta pare de dimensiunea unei planete. Particula ar fi fost descoperita de astrobiologul Milton Wainwright si fotografiata de pe un balon.

Wainwright a afirmat urmatoarele: „Este o bila de latimea unui fir uman care contine bacterii filamentoase pe exterior si un material biologic lipicios care se revarsa din centru. Una dintre teoriile noastre este ca a fost trimisa pe Pamant de o civilatie necunoscuta pentru a continua popularea planetei cu diverse forme de viata”

„Cu toate ca teoria (numita panspermie directa) pare desprinsa din filmele science fiction, niciun om de stiinta nu ar lua-o in serios daca nu ar fi fost sugerata de Francis Crick, castigator al premiului Nobel”.

Omul de stiinta Wainwright a lansat o serie de baloane la o altitudine de 28 de kilometri si a examinat cu atentie materialele colectate. Se pare ca datorita cercetarilor acestuia s-a descoperit ca monstra nu a aterizat pur si simplu pe balon ci dimpotriva s-a izbit de el.

Probabil ca nu foarte multi dinre noi credem in asemenea civilizatii ce ar fi putut fi printre noi sau daca vor exista vreodata in univers, dar niciodata nu se stie unde ne va duce tehnologia.

 

s-ar putea sa-ti placa