Acasa Diverse Un canadian a creat o crema speciala care te va ajuta sa iti stergi tatuajul nedorit

Un canadian a creat o crema speciala care te va ajuta sa iti stergi tatuajul nedorit

by Dragos Schiopu

does-tattoo-removal-cream-work

Multe persoane se indoiesc de evolutia stiintei, de evolutia tehnologiei in partea medicala si nu numai, dar de multe ori se inseala. Daca pana acum nu ati crezut ca un tatuaj permanent nu poate fi sters si printr-o alta metoda mult mai usoara, fata de opertiunea cu laser, ve-ti fi uimiti de faptul ca un canadian a creat o crema speciala ce promite sa stearga fiecare urma a tatuajului.

Daca ti-ai facut un tatuaj de care nu mai ai nevoie, s-au ai numele fostului prieten pe corp, cu ajutorul acestei creme totul va deveni numai usor. Doctorul de la Universitatea Dellhousie, Alec Falkenham este de parere ca tatuajul poate fi scos doar cu o simpla crema. „Cand comparam crema aceasta cu tehnicile de indepartare a tatuajelor care folosesc laser, unde apar arsuri, cicatrice, basici, ne dam seama ca este un medicament care nu prea are multe efecte secundare“.

„Crema nu tinteste niciuna dintre celulele normale ale pielii, deci nu apare o inflamatie foarte mare. De fapt, daca tinem cont de procesul pe care il utilizam in prezent, nu credem ca va mai aparea inflamatie deloc si va fi, probabil, un anti-inflamator“ au mai relatat cei de la The Independent pentru Mediafax.

Pretul pentru aplicarea acestei creme este de patru centi pentru un centrimetru patrat, mai exact 4,5 dolari pentru un tatuaj intreg ce acopera o arie de 100 de centimetri patrati.

Sistemul prin care functioneaza aceasta crema este destul de simplu, de indata ce este aplicata pe piele, va incepe sa atraga celulele cu cerneala si sa le inlocuiasca cu altele , astfel facandu-se un proces de transfer de foarte simplu si usor. Rezultatele se vad de la prima aplicare, dar efectul total si-l va face in timp.

Probabil nu foarte multi se incred in aceasta idee a lui Falkenham dar conform si a altor descoperiri ale sale se pare ca de fiecare data totul a decurs perfect.

s-ar putea sa-ti placa