Acasa Tehnologie Twitter – design nou, aplicații noi

Twitter – design nou, aplicații noi

by Dragos Schiopu

Twitter anunță cu mare tam tam un nou design al interfeței sale web. Odată cu acest nou design, apar și profilele dedicate companiilor. Mai jos și câteva imagini cu noile pagini.

section_home_web_en

TwitterAds

Pentru deținătorii de site-uri, Twitter are câteva surprize: embedding tweets (pe site-ul personal se poate insera un tweet, cu butoane de follow, reply, retweet), buton nou pentru a da un tweet cu un hashtag și un buton nou pentru a menționa pe cineva pe Twitter.

Embedded Tweet

butoane tw

În ceea ce privește Tweetdeck, am înțeles că au lansat o nouă versiune pentru desktop de care toată lumea se plânge pe Twitter.

Aplicația oficială Twitter pentru Android și iOS primește un update. Twitter pentru Android a ajuns la versiunea 3.0, iar cel pentru iPhone la versiunea 4.0. Noile versiuni au un design nou și tab-uri noi precum Home, Connect, Discover și Me. Versiunea pentru Android poate folosi acum serviciul de photo sharing de la Twitter.

Twitter-for-iPhone-and-Android

s-ar putea sa-ti placa

0 comentariu

ctl 12-12-2011 - 15:15

Mie imi plac schimbarile, dar dupa cum am spus si pe twitter, app oficial pentru Android nu mai are bara(cu reply, RT etc) care se glisa la fiecare tweet in rest totul ok si la locul lor.