Acasa Portabile Laptop Toshiba Satellite C855-12Q: Raportul perfect dintre calitate, performanta si pret

Laptop Toshiba Satellite C855-12Q: Raportul perfect dintre calitate, performanta si pret

by Dragos Schiopu

Desi nu este un laptop nou ca aparitie pe piata si extraordinar de performant pentru cerintele de pe piata, Toshiba Satellite C855-12Q cu procesor Intel® CoreTM i3-2350M 2.30GHz, 6GB, 640GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS, White Pearl Finish reprezinta un produs, privind calitatea versus pret, foarte bun pentru moment (vezi cel mai bun pret de pe piata pentru Toshiba Satellite C855-12Q).

Procesorul i3 si memoria mare de RAM reprezinta un atu pe termen lung al celor care nu cauta un laptop pentru jocuri, singurul lucru care lipseste find o placa video cu memorie dedicata. Fiabilitatea laptopului este una caracteristica Toshiba la care se adauga si cea mai buna garantie a producatorului din cate exista pe piata de laptopuri din Romania, No Matter What Guarantee.
Daca doriti un laptop Office performant, atunci Toshiba Satellite C855-12Q este una din alegerile mai mult decat ideale.

Desi multi cand vad ca laptopul Toshiba este alb aduc aminte de Sony Vaio, ei crezand ca asemanarea este izbitoare, imprumutul acesteia aducand un succes in vanzari. Ei bine nu e chiar asa pentru ca Toshiba ofera laptopului Satellite C855-12Q tastatura numerica, ecran de 15,6 inch HD si o greutate de 2,3 kilograme, iar dimensiunea lui este de 380 x 242 x 33.5 mm, mai detine numeroase porturi USB din care unul 3.0 si doua 2.0, mufa de conectivitate HDMI, procesor i3 Sandy Bridge cu doua nuclee realie si cip grafic integrat pregatit oricand sa redea 720p pentru o vizionare ideala a filmelor HD.

Toshiba C885-12Q este un laptop lansat in 2012, fiind solutia ideala pentru cei care nu cauta jocuri dar in schimb isi doresc un mod de lucru performant si frumos la aspect. Fie ca esti la birou sau intr-o cafenea navigand pe internet, vei atrage priviri din partea trecatorilor.

Trebuie sa stiti ca Toshiba a lansat pe piata mai multe variante a acestui laptop, diferenta dintre ele constand in marimea memoriei RAM sau a disponibilitatii spatiului de stocare a HDD-ului, preturile variaza in functie de modelul preferat. De exemplu versiunea prezentata de noi are o memorie RAM de 6 GB, HDD de 640 GB la o v iteza de rotatie de 5400 rpm, in rest cam toate celelalte elemente tehnologice sunt la fel sau asemanatoare (vezi cel mai bun pret de pe piata pentru Toshiba Satellite C855-12Q).

Producatorul este cunoscut ca pe langa garantia oferita, isi doteaza laptopurile cu baterii ce au o autonomie mai mare decat celelalte produse ale concurentilor, pentru Toshiba Satellite C855-12Q bateria de 6 celule are o autonomie de 5 ore si 30 de minute.

Dintre dotarile laptopului mai trebuie sa amintim si rezolutia displayului de 1366 x 768, porturi HDMI, microfon, camera Web HD 3D integrată de 1 megapixel, USB 3.0, iesire audio, VGA, RJ-45, Bluetooth, placa de retea 10/100, Wi-Fi, 2 sloturi pentru memorie RAM, memoria maxima admisa fiind de 8 GB in conditiile in care el vine de la producator cu 6GB impartit in 2 placute de RAM, iar sistemul audio al laptopului consta in doua difuzoare stereo incorporate pe 24 biti de la producatorul Realtek (ALC269Q-VB6-GR).

Informatiile prezentate in acest articol sunt pur informative, pentru mai multe informatii tehnice, dotari, oferte, detalii si preturi accesati: (vezi cel mai bun pret de pe piata pentru Toshiba Satellite C855-12Q).

s-ar putea sa-ti placa