Acasa Diverse Toshiba produce si ea module pentru Project Ara

Toshiba produce si ea module pentru Project Ara

by Dragos Schiopu

Acuma cateva zile tot eu va spuneam despre faptul ca Project Ara va primi module produse de catre cei de la Yezz iar acum vorbim despre a doua companie care va produce module pentru Project Ara. Aceasta este mult mai cunoscuta si va produce in special camere foto.

Chiar daca va mai dura putin pana cand primul telefon modular va aparea pe piata din Puerto Rico, deja tot mai multi producatori par interesant de telefonul celor de la Google astfel incat se implica in fabricarea de module. Dupa cum probabil v-ati dat seama si din titlu, este vorba despre cei de la Toshiba.

Modulele celor de la Toshiba sunt pentru camera foto. Pentru camera foto principala un modul are un senzor de 5 megapixeli iar unul are 13 megapixeli in timp ce al treilea modul este pentru camera secundara si are un senzor de 2 megapixeli.

La fel precum multi dintre voi, si eu sunt foarte incantat de ideea celor de la Google si chiar astept cu nerabdare lansarea telefonului modular iar fiecare anunt in legatura cu modulele produse pentru Project Ara sunt ca un pas inainte si ma face sa fiu mai optimist. Sunt curios acum care este urmatoarea companie care va anunta producerea de module pentru Project Ara.

project-ara-theverge-16_1020.0_cinema_1200.0

 

 

s-ar putea sa-ti placa