Acasa Diverse Tocmai.ro a fost achizitionat de OLX

Tocmai.ro a fost achizitionat de OLX

by Dragos Schiopu

Achiziţie-surpriză-OLX-cumpără-tocmai.ro_-800x400

Dupa mai bine de cativa ani in care Tocmai.ro a devenit unul dintre cele mai apreciate site-uri de comert online din Romania, cei de la OLX au cumparat intreg-ul proiect. Se pare ca cei de la OLX cu toate ca au numar extrem de mare de vizitatori si utilizatori vor sa fie singuri pe piata, vor sa ii desfiinteze pe ceilalti si sa ramana in fruntea listei. Sibermedia Interactiv (Tocmai.ro) a fost achizitionat de Naspers (OLX.ro). Intregul proiect are menirea sa migreze toate anunturile de pe Tocmai incepand cu 13 martie a anului curent, pe OLX.

Utilizatorii isi pot da acordul cu privire la anuturile postate, daca intradevar vor sa fie mutate pe OLX.ro, site-ul fiind deja in modulul de transfer. Conform spuselor celor de la OLX, incepand cu data de 19 martie, utilizatorii Tocmai nu vor mai putea sa posteze anunuturi decat pe OLX.ro. Dezvoltatorii nu au neglijat nici vechile anunturi care vor putea fi vizionate in continuare, pana pe 30 martie, cand va incepe migrarea efectiva.

Site-ul Tocmai.ro isi va inceta activitatea incepand cu jumatatea lunii aprilie, data in care toate anunturile vor fi transferate pe OLX, cat si utilizatorii. Probabil ca majoritatea persoanelor ce detin un cont pe Tocmai si OLX se intreaba care este principalul motiv pentru care dezvoltatorii au vrut sa faca aceasta schimbare. Raspunsul este destul de simplu, vor sa creeze o platforma rapida, unitara, foarte usor de folosit atat pentru vanzatori cat si cumparatori. OLX, dupa mutarea ce urmeaza a fi facuta va deveni unul dintre cele mai mari site-uri de comert online din Romania, avand milioane de utilizatori si anunturi.

“Inglobarea tocmai.ro in OLX.ro se va face intr-un proces treptat, de la transferul anunturilor si utilizatorilor, in baza acceptului acestora, pana la redirectionarea site-ului tocmai.ro catre OLX.ro. Echipa noastra pregateste o campanie integrata de comunicare si e încantata sa raspunda tuturor intrebarilor ce ar putea aparea de la utilizatorii ambelor platforme in timpul acestui proces. Un lucru e sigur: s-a creat o mare piata dinamica si este cel mai bun moment sa vinzi!” a declarat Cristina Gheorghitoiu, Business Manager la OLX.ro

s-ar putea sa-ti placa