Acasa Telefoane Tiny Apps aduce experienta MultiWindow si pe sistemele Android

Tiny Apps aduce experienta MultiWindow si pe sistemele Android

by Dragos Schiopu

 

Tiny-Apps
Majoritatea operatorilor de PC sunt obisnuiti cu experienta MultiWindow. Aceasta ofera utilizatorilor marea oportunitate de a deschide mai multe aplicatii simultan in WinMode, oferindu-le totodata si posibilitatea de a lucra mult mai usor.

Tiny Apps este una dintre cele mai bune aplicatii de multitasking existente pe Android. Este usor de utilizat, permite deschiderea mai multor aplicatii una peste alta sub forma celor din Windows, putand fi totodata si redimensionate.

Aceasta aplicatie se bazeaza in primul rand si pe tehnologia celor de la Samsung care permite deschiderea mai multor „ferestre” simultan pe dispozitivul Android.

Tiny Apps functioneaza pe baza unui sistem format din alte 12 aplicatii, dintre cele mai uzuale pe un sistem Android, ajutand foarte mult la eficientizarea si sporirea vitezei de lucru pe un device care nu este la fel de intuitiv si rapid precum un sistem PC.

Imaginati-va o trecere rapida printre Aplicatii precum o faceti si pe PC-ul de acasa, sa deschideti Facebook, Instagram si poate o alta aplicatie de muzica simultan fara a mai fi nevoie sa le inchideti sau sa le minimalizati, cu toate ca ofera si aceasta oportunitate.

Aplicatiile incluse de TinyApps sunt urmatoarele: Notes, Audio recorder, Paint, Web browser, Music, Apps, Stopwatch, Video Player, Widgets, Calculator, Filemanager, Contacts.

Desigur, pentru a avea mai multe aplicatii deschise simultan e nevoie si de o memorie ram suficient de mare, spre exemplu daca deschidem browser-ul web si rulam un clip video full hd vom avea ceva probleme la functionarea acestuia. Fiecare sistem are un concept si o putere de calcul diferita, nu va asteptati insa daca aveti un telefon sau o tableta ceva mai slaba sa puteti rula mai multe aplicatii ce consuma resurse intr-o cantitate mai mare, sa ruleze excelent. TinyApps ofera posibilitatea de a lucra cu mai multe aplicatii simultan dar nu ofera si un boost al memoriei RAM in privinta aceasta.

Aplicatia poate fi gasita gratuit in Magazinul Play Store de pe Android, avand la momentul de fata cateva zeci de mii de descarcari.

s-ar putea sa-ti placa