Acasa Jocuri Test drive unlimited 2

Test drive unlimited 2

by Dragos Schiopu

Teste drive unlimited 2 este un mostenitor demn al predecesorului sau, Test drive unlimited si este unul dintre jocurile “racing” care s-au lasat asteptate pana la inceputul acestui an . Acesta din urma poate fi catalogat ca unul dintre cele mai reusite jocuri create de catre “Atari”, gameplay-ul, graficile, efectele, masinile, istoricul, hartile, toate fiind foarte bine puse la punct.TDU2 insa prezinta imbunatatiri din toate punctele de vedere.

 

Parcul de masini este unul mult mai dezvoltat , complet si variat: de la classic cars, muscle cars, street cars, racing cars pana la masini off-road si chiar si concept-uri.

TDU 2 introduce si noile shop-uri de tunning exterior unde poti gasi mult mai multe culori pentru masina si chiar mai multe vinyl-uri. Acum ai o gama mai larga de produse cu care iti poti personaliza masina, astfel nu vor fi doua masini asemanatoare. Jocul se apropie putin de realitate prin asa-zisele Used cars shops, care iti ofera posibilitatea de a schimba masina sau de a cumpara masini la un pret redus, in situatii critice.

Daca vorbim despre “avatar” si aici putem observa multe schimbari. O multime de magazine de haine si de accesorii nu ofera un “avatar” personalizat pe care il poti vedea doar in singleplayer. Ideea inovatoare a acestui joc este aceea ca in club-uri toti jucatorii online isi pot face prieteni si pot socialize cu oameni din orice colt al lumii.
Teste drive unlimited 2 are parte de multa apreciere, desi pe langa faptul ca aduce noi stiuluri de curse, precum : “tail”, “jolt”,”driving”, “driving convoy”(sau car delivery) si “adrenaline”, care te captiveaza si nu te lasa sa te ridici de pe scaun, are si unele defecte si bug-uri. Presupun ca acestea vor fi corectate in curand.

Datorita lansarii jocului pe aproape toate platformele de jocuri, multi se pot bucura de el si il pot “savura” pana la capat. Exista gameri care au terminat jocul intr-un timp foarte scurt, in ciuda faptului ca istoricul este unul bine gandit si destul de lung.

s-ar putea sa-ti placa

8 comentarii

dinamovistu2011 28-02-2011 - 18:42

un jok super mijto:X…..si un articol excelent:)

zanpaktos 02-03-2011 - 08:32

e destul de tare….mai ales ca are foarte multe masini iar harta este una foarte dezvoltata.

Santul 02-03-2011 - 09:03

super jocu’, l-am jucat e cel mai bun din 2011….si un articol reusit si bine prezentat…..:X

edyx17 02-03-2011 - 09:04

jokul asta este foarte tare….dar daka vrei sa il joci pe tastatura….controlul este foarte diferit(diferit=naspa)…..dar cu volanul….sau cu controllerul este foarte smeker…(nanananana)

corina 03-03-2011 - 13:30

desi nu ma pasioneaza foarte tare jocurile pe PC….am jucat si mi-a placut enorm…merita incercat

Petre Danutz 22-03-2011 - 21:17

un jok super…….merita jucat….

Vlad Petre 22-03-2011 - 21:18

este undeva la jumatate intre simulator si arcade.

vlad 22-05-2011 - 13:58

Super tare jocul,mai ales grfica ,masinile care sunt în numar foarte mare absolut tot îmi place la el,merita sa încerci.

Comentariile sunt inchise.