Acasa Telefoane Telekom Romania lanseaza campania #Netliberare

Telekom Romania lanseaza campania #Netliberare

by Dragos Schiopu

Vesti bune pentru toti clientii Telekom si nu numai, incepand cu data de 11 aprilie anul curent veti avea parte de cateva suprize ce va asteapta in cadrul campaniei #Netliberare. Iar printre aceste surprize se numara si acestea:

  • oferta promotionala GigaDay – un bonus lunar de 30 GB de net la viteze 4G – de la 5 euro credit pe luna;
  • Serviciul Internet TV – impreuna cu serviciul de Internet fix – incepand de la 5 euro/luna;
  • Servicii mobile – 50 GB trafic de date pentru clientii ce detin servicii fixe – disponibil de la 5 euro/luna;
  • Smartphone-uri de top la 1 leu împreună cu abonamentele Telekom pentru clienții care se portează în rețea;

Se pare ca noile oferte de la Telekom aduc clientilor acces si beneficii extrinse atat pentru serviciul de internet cat si pentru cele de comunicare, ce au un pret accesibil pentru toate buzunarele incepand de la 5 euro/luna. Astfel ca pentru acei clienti ce sunt obisnuiti sa foloseasca serviciul prepaid vor avea incepand de astazi aproximativ 38 GB la dispozitie. Bonusul GigaDay se acorda zilnic, cate 1 GB de net pe zi, si se adauga beneficiilor incluse in optiunile de baza. In plus de asta, beneficiile cartelei Telekom se modifica in functie de variatia pretului 5 – 8 euro/luna:

  • nelimitat minute si SMS-uri in retelele Telekom;
  • trafic gratuit in WhatsApp si in Message+;
  • pana la 8 GB trafic de date 4G;
  • pana la 300 de minute internationale catre retelele mobile;

Serviciul Internet TV este disponibil incepand de la 5 euro / luna, achizitionat intr-un pachet promotional impreuna cu serviciul de Internet fix. Clientii pot achizitiona pachetul TELEVIZIUNE S + INTERNET M la 10 euro / luna (TVA inclus), sau pachetul TELEVIZIUNE S + INTERNET L la 12 euro / luna (TVA inclus). De asemenea clientii care se vor abona in aceasta perioada vor avea primele doua luni gratuite si 12 luni in platforma Eurosport Player fara alte costuri suplimentare.

Pentru clientii care detin si servicii fixe de la Telekom abonamentele vor avea parte de un pret promotional incepand de la 5 euro/luna si 50 GB trafic de date pentru video streaming in aplicatia mobila Telekom TV. Si mai mult decat atat clientii care aleg sa se porteze in reteaua Telekom se pot bucura de o gama larga de smartphone-uri care pot fi achizitionate la 1 leu, impreuna cu un abonament de servicii mobile din oferta de portare.

Dar mai multe detalii despre aceasta campanie si oferte gasiti aici.

s-ar putea sa-ti placa