Acasa Telefoane Samsung Galaxy Note 7 reconditionat?!

Samsung Galaxy Note 7 reconditionat?!

by Dragos Schiopu
Samsung Galaxy Note 7 reconditionat

Se pare ca in ultima perioada s-au adunat cat mai multe zvonuri despre reintoarcerea pe piata a lui Samsung Galaxy Note 7. De fapt, ca sa fim mai exacti am putea vorbi despre un Note 7 reconditionat avand in vedere problemele ce au lasat o pata rusinoasa pe compania din Coreea de Sud. Si chiar daca momentan aceste informatii sunt doar la nivel de zvon putem spune ca inca s-ar mai gasi persoane care sa achizitioneze acest smarthone.

Iar din ce am citit pe diferite site-uri am aflat (dar totul ramane la nivel de zvon) ca in cele din urma cei de la Samsung si-au facut un anumit plan pentru a vinde produsele pe care ei le-au creat si aici ma refer strict la Samsung Galaxy Note 7. Sincer, eu una nu cred ca vor avea prea mult succes cu acesta, mai ales ca intreaga lume pare a fi fascinata de noul Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus.

Primul gand pe care l-am avut in momentul in care am citit o parte din zvonuri a fost acela de a ma intreba daca nu cumva vor sa scape de acele telefoane, dar in final nu sa le piarda, ci sa mai scoata ceva venituri. Pe de alta parte se subintelege faptul ca a fost o lovitura foarte mare pentru cei de la Samsung, toata aceasta poveste cu Samsung Galaxy Note 7. S-ar parea ca Note 7 nu va aparea in Romania conform zvonurilor. Insa pentru cei ce au avut de-a face cu Note 7 s-ar putea fi atrasi de detaliile pe care le poate avea acest Note 7 reconditionat.

  • capacitatea bateriei va fi de circa  – 3.200 mAh;
  • Android 7.0 Nougat;

Oricum pentru cei insetati de mai multe informatii in mod oficial puteti gasi de aici legate de retragerea lui Note 7 de pe piata si depsre ceeace s-a intamplat. Sunt constienta de faptul ca cei care sunt indragostiti de acest brand, dar si cei care au avut un Note 7 si au fost nevoiti sa-l restituie nu se vor da inapoi de a incerca si testa acest Samsung Galaxy Note 7 reconditionat, daca acesta va asalta piata de telefonie.

s-ar putea sa-ti placa