Acasa Telefoane Telefonul cu doua display-uri

Telefonul cu doua display-uri

by Dragos Schiopu

YotaPhone este un smartphone rusesc cu doua display-uri ce va vi comercializat incepand cu luna noiembrie al acestui an.

yota phone

YotaPhone nu mai este un simplu proiect sau doar o idee. In urma cu doi ani, se putea vorbi despre YotaPhone doar ca un concept, insa acum compania Yoda Device din Rusia a reusit cu ajutorul unei firme din Singapore sa aduca acest concept la realitate. Singura veste proasta este ca operatorii de telefoane mobile nu privesc cu incredere acest telefon si nu sunt dispusi sa introduca smartphone-ul in ofertele lor. Asta poate afecta vanzarea smartphone-ului, dar utilizatorii ce isi vor dori un astfel smartphone isi vor achizitiona unul fara abonament. Pe de alta parte, telefonul va fi lansat in noiembrie, dar se prea poate sa il vedem in 2014 pe piata romaneasca. De altfel, telefonul este disponibil pentru precomanda pe site-ul producatorului.

Cand vorbim despre harware, cei de la Yota Device au facut o alegere potrivita, spun eu. Avand doua display-uri, consumul de energie creste semnificativ. Display-ul principal are 4,3 inci cu o rezolutie de 1280 x 720, iar al doilea display are tot 4,3 inci, cu deosebirea ca cel de al doilea ecran este e-ink si nu LCD. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon S4 tactat la 1,5 Ghz. Memoria interna este foarte mare, avand 32 GB. De asemenea, camera are 12 MP. Sistemul de operare va fi Android.

 

s-ar putea sa-ti placa