Acasa Telefoane Telefoane cu butoane, mai merita sa le cumperi?

Telefoane cu butoane, mai merita sa le cumperi?

by Dragos Schiopu

De cand au aparut telefoanele cu ecrane cat mai mari ce dispun de tehnologia touchscreen, nu prea au mai fost produse telefoane cu butoane deoarece toata lumea este incantata de ecranele mari. De asemenea majoritatea telefoanelor inteligente sunt telefoane cu touchscreen si astfel acesta reprezinta un motiv in plus pentru care telefoanele cu butoane pierd teren in fata celor cu touchscreen. Asadar, se mai merita sa cumperi un telefon cu butoane?

Parerea mea este ca da,  merita sa cumperi un telefon cu butoane, totusi depinde foarte mult pentru ce iti doresti un telefon. Telefoanele cu butoane au atat avantaje cat si dezavantaje iar despre acestea vom vorbi mai jos.

Avantajele telefoanelor cu butoane

Telefoanele cu butoane prezinta un foarte mare avantaj: autonomia mare a bateriei. Daca iti doresti un telefon pe care sa il folosesti doar pentru a scrie mesaje si pentru a trimite apeluri, atunci un telefon cu butoane este mai mult decat necesar. In acest caz este perfect un telefon cu tastatura QWERTY  si este si mai bun daca dispune si de tehnologia dual sim astfel incat il vei putea folosi pentru a trimite mesaje rapid dar si pentru a apela de pe doua cartele diferite.

De asemenea parerea mea este ca telefoanele cu butoane sunt si mai rezistente decat cele cu touchscreen, mai ales pentru faptul la cele din urma problema cu ecranele sparte este mult mai des intalnita.

Un alt avantaj ar fi si pretul mult mai mic pe care telefoanele cu butoane il au spre deosebire de telefoanele inteligente.

Dezavantajele telefoanelor cu butoane

Poate ca unul dintre cele mai mari dezavantaje ale telefoanelor cu butoane este acela ca putine dintre ele sunt considerate a fi telefoane inteligente. Astfel, navigarea pe internet va fi putin mai lenta iar aplicatiile disponibile nu vor fi la fel de multe precum in cazul telefoanelor cu Android.

Alte dezavantaje pe langa acela ca nu este la fel de rapid precum un smartphone si nici nu are un ecran la fel de mare, eu nu am gasit insa ne puteti sugera voi in sectiunea de comentarii.

Asadar telefoanele cu butoane sunt inca bune si merita cumparate, mai ales in cazul in care nu va doriti decat un telefon de pe care doar sa sunati si sa trimiteti mesaje. Telefoane cu butoane puteti gasi in oferta celor de la eMag, la preturi foarte bune.

nokia-103

s-ar putea sa-ti placa